Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbe, Nami ve Sanjiyle aynı sınıf savaşçı değil ki. Adam hasırşapkalara katılınca sınıf düşmediğine göre halen Hancock-Doflamingo ayarında görebiliriz. Etkili bir isim bu yüzden zaten Kidd ve Law çok şaşırmıştı hasırşapka tayfasına katılınca.
Gelmesinler arkadaş o zaman Wano’ya yonkou ile savaşıyorlar, 30 bölümdür kaçıyorlar. 2 senede hiç mi geliştiremediniz kendinizi hayır kafa kafaya dövüşse tamam diyeceğim o da yok.
 
Chinjao dada kral hakisi var ama vasıfsız adamın teki.
Dof zaten uyanış yapmasa veya meyvesine hakim olmasa zayıf bir karekter güçlüdür evet ama dof kendi potansiyelini kısmış birir. Daha yonkou olmadan ada sahiplenmeye başlamış aslan parçası. Ee sonucu da gelişim eksikliği.
Koskoca Garp,WB,Sengoku,Shiki yaşlı oldukları için güç kaybettiler Chinjao mu kaybetmeyecek. Seride Dofun neler yapabildiğini hep birlikte gördük. Dof > Jimbei çok nettir benim için. İleride Jimbei Tayfa bonusu ile anca geçer.Ki Dof gücünü Optimum kullanan bir adam ve kral hakisini çocuk yaşta açmasıda bir avantaj
 
Big mom’ın tatlı komutanlar haricindeki elitleri daifuku, oven gibi tiplerdi. Zaman atlaması olduğundan beri hasar fakiri gösterilen sanji bile dj’siz tekmeyle oven uçurdu, daifuku’nun dev boyutta cinini tekmeyle blokladı.
Tobiroppo’lar onlara kıyasla çok da güçlü olmamalı.

Yine de bu kadar çabuk bitmesini beklemezdim. En son luffy cracker’e tek attı sandığımızda cracker aynı güçte 10 asker çıkardı. Who’s who da boş değildir belki. Çıkar bişey.
Tüm tayfa dayanıklılığıyla övülürken tek yemez.
Mangada çabuk gözüküyor ama animede en az 1.5 bölüm harcarlar bu dövüşe
 
Şu an WhoWho'ya ek olarak Roukugan kullanabilen bunun yanında üst düzey b.haki kullanabilen bir Lucci görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık