Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ile hükümet ortak değil bence. Kaido im samanın direkt köpeği olmuş kimse kk olmasın diye wanoyu aldırtmış bana kalırsa. Doffyciğimide 4. Adam olarak yanına montelemiş
 
Süt içip kemiği iyileşen var, et yiyip ayağa kalkan hatta ve hatta böbreklerini geri kazanan şahıslar var ama Zoro kadim Zou ulusunun ve asrın en iyi bandajcısı Ban D. Age Chopper'ın hazırlamış olduğu mucizevi iksiri içip 2 saat ayakta kalınca "ooooooooooooooo Zoro şurup ijti kendine geldi zaaaaaa". Lan Katakuri böbreğini aldı Luffy'nin ne oldu da böbreği geri geldi ? Hem de kalıcı olarak öyle 2 saat falan da değil. Heee ? Ona niye bir şey demiyorsunuz dahi çocuklar ? Hele bı' gidin önce tepeden tırnağa torpille inşa edilmiş lastik oğlanınıza üzülün :byee:
Şuna bak ya. Kendi karakteri rezalete bulaşınca bir anda bunu mantık çerçevesine oturtmaya çalışma çabaları. Kardeşim ne oldu iki günde manga düzeldi de bizim mi haberimiz yok? Nerde o eleştiri yorumların.:D
 
Zoro bu arc 3-4 kucakla Kaido'yu indirebilir aslında. Her yenilgide biraz daha güçlenir h.hakiyi kullanmayı öğrenir iksir içer gelir tekrar dövüşür.
Hack and slash oyunlarında görev bosslarinda ben de bu hikayedeki gibi oluyorum. Arada fark oluyor bazen minibosslar ile dövüşmeyi akıl ediyorum : )

Öngörüye gelirsek 3-4 sayfa geçmiş sonra bir iki cümle ile Kaido'ya geçişi anlatılır. Sonra Zoro kalkar en sonda luffy ayaklanır sayı biter.(belki sanji vs si veya yamato'nun dönüşümü başlar)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık