Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süt içip kemiği iyileşen var, et yiyip ayağa kalkan hatta ve hatta böbreklerini geri kazanan şahıslar var ama Zoro kadim Zou ulusunun ve asrın en iyi bandajcısı Ban D. Age Chopper'ın hazırlamış olduğu mucizevi iksiri içip 2 saat ayakta kalınca "ooooooooooooooo Zoro şurup ijti kendine geldi zaaaaaa". Lan Katakuri böbreğini aldı Luffy'nin ne oldu da böbreği geri geldi ? Hem de kalıcı olarak öyle 2 saat falan da değil. Heee ? Ona niye bir şey demiyorsunuz dahi çocuklar ? Hele bı' gidin önce tepeden tırnağa torpille inşa edilmiş lastik oğlanınıza üzülün :byee:
Beni överken arada imalı bir şekilde yermen gözümden kaçmadı sanma ama bugün mutluyum konayaru. O yüzden chopperımı övmen bile hoşuma gitti.
 
İksir diye sıvayacaksa Zoro' nun tüm kemiklerinin kırılmasının sebebi neydi o zaman diye soruyor bir insan. :T Bir sebepten ötürü Zoro' nun tüm kemikleri kırılması gerekiyor demek ki, yoksa adam boşuna kendi kendini niye sıvayacak pozisyona soksun ki? :T Kaido' ya belki de yarı ölü vaziyette Ashura vurmasını planlamıştır... hmm... :d
Buna katılırım işte. Oda efendi hem Zoro'nun fedakarlığını ön plana koydu. Hem de savaşa geri döndürmek istiyor. Bu yüzden ilk yaptığı hareketin önemi kalmıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık