Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böylesi daha mantıklı. Örnek veren arkadaş bunu direkt genetiğe bağladı. Gerçi senin dediğin bile çok sağlıklı bir örnek değil. Koca Ana'da patlıyor.
Burada aslında sen diğer çocuklarında çıkmamasına takılıyorsun anladığım kadarıyla.
Şöyle düşün 1/milyon ihtimal yine olduğu yerde duruyor ama sıradan bir vatandaşın çocuğundan çıkma ihtimali 0,01/m iken mesela h.hakili adamın 100/m olsa aralarındaki ihtimal farkı çok yüksek ama toplamdaki h.hakili sayı/populasyonda bir değişim olmaz. Bu demek olmaz ki her çocuğunda olmalı. Çocuklarında çıkma ihtimali daha yüksek olabilir ki hakikaten mfde konuşulanlar buna da göz kırpar.
He ama burada illa biyolojik düşünmeyin bence. Haki bile bu kadar iz bırakıyorsa (Ryuuma, Oden), irade vb işlerin tek kişiye aktarımı yani mücerret bir şeyin soydan ilerleyişi de olabilir.
 
Balon yonkouları geçtim. Luffy zoro-şanşi de ki haki yi sezmişti. Yamato da neden bu durum yaşanmadı ? Onun da gayet haki kullana bileceğini bilmesi gerekirdi. 2 si aynı anda haki patlatsa ortada çer çöp kalmaz. Tek amaçları çatıya çıkmak oldu. Çok basit savaş aslında doğrudan ezikleri ayıklayıp baba takımı ile vs ye oturulurdu. Bölüm sayıları da saçma biçimde uzamaz daha dolu bölümler okurduk. Neyse diyelim şu ''uçan ada'' düşse de baĞzı şeyler netleşse...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık