Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin babası zaten bakkal necati abi. Yeri gelince Garp'ın torunu demeyi biliyonuz.:D Siz yeri gelince Garp'ı da hem övüyonuz hem gömüyonuz. Tabi belki o yüzdendir.
Ne alaka Kaido’nun hasar almaz vücudu ve Oni soyunu kast ediyorum.İnsan değiller sonuçta ve insan anatomisi de bekleyemezsin bunlardan.Doğuştan geliyor.
 
Birkaç sene önce Akasya Durağı'nın senaristi buna benzer bir şey demişti: ''Biz, ekip olarak insanların dizimizi severek ve eğlenerek izlediğini düşünüyorduk, tekrarları bile izleniyordu. Meğerse insanlar Twitter'da eğlenmek, dalga geçmek için izliyormuş.''

Her ne kadar Oda'nın, seriyi 15 yaşındaki erkekler için yazıyorum tarzı(KF'de okudum. SBS'lerle alakalı kısımda) bir lafı olsa da ve her ne kadar seri shounen olsa da Oda'nın benzer bir duruma düşmesi yakındır. Bence Oda ya sıkıldı seriden ya da o kadar da umursamıyor. Hikayede mantık/tutarlılık namına çok az şey kaldı. İlk gördüğümüzde ağzından asit tüküren Big Mom, Ulti'ye ulti atıyor ama Ulti ayağa kalkıp, Nami'ye saldırıyor ve Nami'nin saldırısından kaçıyor. Zeus (hani Big Mom'ın ruhu olsa da Big Mom ruhunu çekmesine rağmen kurtulan Zeus) yeniyor Ulti'yi. Dünyanın en güçlü yaratığı denilen adam, Joy Boy potansiyeli gördüğü adama vurarak bilincini kapattığı saldırıyı Kin'emon'a yapıyor ama Kin'emon, Momonosuke flashback'i görecek kadar hayatta. Kin'emon kendisini savunurken haki bile basmadı yav.

Seride 3 yıla yakın zaman geçmiş olsa da seri 24 yıllık. Sen seriyi 15 yaşındaki erkekler için yazıyor olsan da insanlar büyüyor. Yakında 30 yaş krizine gireceğim ben Oda Efendi :) Güç dengesizliği, karakterlerin yapamaz durumda oldukları şeyleri bir arc sonra rahatlıkla yapabilir durumda olmaları, şans faktörü ve kehanetteki çocuk muhabbeti, poster satabilmek için kadın karakterleri fetiş objesine dönüştürmen, aynı senaryoyu ısıtıp ısıtıp önümüze koyman, Yonkou'lar, bizimkilerin önündeki en büyük engel olması gerekirken geldiğimiz nokta...

Sırf Ulti, Big Mom'ın saldırısını yemesine rağmen ayağa kalkıp savaştı diye yazmadım bunu. Mangaka okuyucusuna saygı duymuyorsa ben seriye neden saygı duyacakmışım noktasındayım. ''Helal lan Nami'ye, baksana Ulti'yi nasıl da yendi ama'' mı dememiz gerekiyor şimdi? Page 1'da kalksın ayağa ve onu da Usopp yensin o zaman. Kaido Yamato'yu yensin ve Luffy uyanmamış olsun. Kaido'yu oyalamak için de Oden'in ruhu musallat olsun Kaido'ya.

Zamanında Bleach'e, Naruto'ya o kadar laf ettim, mantık yok seride mantık dedim. Etmemek gerekiyormuş :)

 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık