Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Wano 50 bölüm daha sürer gibi geliyor bana. Herkesin dövüşüne bir iki bölüm çizse Luffy dövüşü on bölüm falan olsa...
Öyle bencede. 2 bölüm sonra act kapanacak. 3 bölüm dünyada olup biten. 30 act 4. Sonra 2 bölüm dünya. Sonra 15de act 5 bölümü olur.52 bölüm falan sürer aşağı yukarı. Demekki elbaf planı kısa odanın
 
Bölümde birden fazla dövüş göreceğiz muhtemelen. Yamato vs Kaido, Sanji vs Queen, Marco vs King, Jinbe vs Who's Who, Law,Kid vs Big Mom.

Bu dövüşlerin dışında Nami, Usopp, Tama'nın, Performans Sahnesi'ne ulaştıklarını görürüz muhtemelen.Tama, muhtemelen kibidangoyla müttefik haline getirilenShinuchi'lere ve Gifters'lere talimat verecektir. Momonosuke ve Shinobu'nun başlarına ne geldiğini gösterecektir.

Artık Wano'nun sonlarına geldiğimizi hissediyorum. Yani buradan itibaren çok fazla hikaye anlatılmayacaktır. Daha ziyade dövüşler olacaktır. Çünkü diğer karakterlerin dövüş sekanslarını göstermeden yendiklerini ya da yenildiklerini gösterecek olsalar kimse tatmin olmaz. Seri boyunca Luffy'nin dövüşlerine baktığımızda hep zayıftan güçlüye doğru dövüşler sonuçlanır. Luffy ana düşmanı en son yener. Neredeyse bütün arclarda durum buydu. Şu anda elimizdeki dövüşlere bakalım.

Raizo vs Fukurokuju

Killer vs Hawkins

Drake vs Apoo

Robin ve Brook vs Black Maria

Franky vs Sasaki

Jinbe vs Who's Who

İnuarashi vs Jack

Nekomamushi vs Perospero

Marco vs King

Sanji vs Queen.

Zoro vs King

Law, Kid vs Big Mom

Yamato vs Kaido

Marco, Law, Kid vs Big Mom

Luffy, Yamato vs Kaido

Artık yavaş yavaş bu dövüşler neticelenecektir. Sonrasında Luffy vs Kaido başlayacaktır. Luffy'nin çatıya en az 2-3 bölüm çıkmasını hiç beklemiyorum. Biraz Yamato şov izlemek istiyorum.


Daha öncede belirtmiştim. Mistik Zoan>>Antik Zoan>>>>Normal Zoan'dır diye. Yamato'nun Kaido karşısında ezileceğini, ezilmese bile Kaido'nun kızım diye Yamato'yu incitmeyeceğini iddia edenler var. Kaido evladının ihanetini affedecek tipte biri değil. Hele dünyaya meydan okuyan birinin böyle bir ihaneti affetmesi hiç mantıklı gelmez. Yamato, tamamen gücüyle Kaido'ya sağlam bir iz bırakacaktır. Kız Mistik Zoan taşıyıcısı, hele meyvesinin nasıl bir gücü olduğunu görelim.

Yamato çok sağlam bir kız, öyle zayıf çıkmasını bekleyen yanılır. Ace'nin bile gözü korktu. Senin gibi biri nasıl komutan olmaz dedi. O zamanda meyve gücünü göstermedi bile. Ben Yamato'nun çok sağlam bir giriş yapacağını düşünüyorum hatta "Ben Oden'im" diye dolanıyor ya bence Oden'in açtığı yarayı yeniden kanatacak. Anime Openinginde saçlarının öncesinde yeşil olduğu sonradan beyazladığını gösteriyor. Japon Mitolojisinde böyle bir kaplan var. Tüyleri beyaz ama kuyruk tarafı yeşilli. Yamato'nun da Mistik Zoan çıkacağını düşünüyorum. Çin ve Japon Mitolojilerinde Kaplan ve Ejderhanın mücadelesi anlatılır. Burada da Kaido ve Yamato'nun güzel bir mücade vereceklerini düşünüyorum. Luffy'nin yenebilmesi için ya çok büyük güç artışı alması lazımdı ya da birinin Kaido'yu Luffy'den önce güzel bir benzetmesi lazım. Herkes Big Mom'un ihanetini beklerken aslında Yamato'nun ihaneti daha derinden sarsar Kaido'yu.
 
Yaralı zoroya yapyaralı jack iyi gider aslında. Hem zoro şovuna devam eder hem de bu jackin hibritini görürdük.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık