Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Cp0 bile Queene sama çekiyorlar siz düşünün gerisini Kaidonun sağ kolu King değil Queendir ve zaten satrançtada Kral kaçmaktan başka bir işe yaramayan bi ezikken Kraliçe 64 Kral gücünde bir yokedicidir.? :good:
Satrançla alakası yok kumar kağıtları ile alakası var tayfanın (K)ing (Q)ueen (J)ack bide Joker bilinen Dofilamingo
Hatta Doff'un tayfada kupa maça sinek karo diye sandalyeleri var
 
Sayının Türkçe'sini okudum da bir şey dikkatimi çekti. Son sahnedeki savaş tasvirinde tek bir saldırının etkisini görüyoruz sanki. Dallara ayrılmış tek bir çizgi var gibi görünüyor. Acaba bu sadece Kaido'nun hakisi olabilir mi? Yamato da direniyordur. Zaten amacı yenmek deği oyalamaktı. Denk dövüşebilen biri neden oyalamayı hedeflesin ki?
 
Usopp hariç kötü bölüm.
Zeus' un dediğini anlamadım, kendi başına sopaya girmiş ama çıkması için BM' nin gücü mü gerek?
Ruhu o sırada yeniyor olduğu için bulut hâlinde değil salt ruh hâlindeydi. Bu sırada başka cisimlerle bütünleşebilir, şu anda ise bütünleşmiş hâlde olduğu için Big Mom olmadan çıkamaz.
 
Nami vallaha mükemmel power-up aldı ve Ulti... Sen ne saygı duyulası bir kızsın be! Bu kız dayak arsızı da olsa, bayağı yürekli kız. Keşke kardeşiyle birlikte tayfaya katılsa... Güzel sahneler görürdük.
 
Hadi Sanji'yi geçtim , gücünü göremedik adam akilli o yüzden ön yargıları anlıyorum ama Yamato yıllarca dayak yedi , kayda değer hiçbir sonuca ulaşamamış Kaido karsisinda ; Yamato ile karşılaştırılan Zoro Kaidoyla karşılaştığı gibi Kaidoya kalıcı yara bıraktı.
Nasıl Yamato>Zoro olabiliyor anlamış değilim
Sanji de pataklar bunu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık