Yamato, Sanji'den güçlü değil ki zaten.Sanji canavar üçlüden düşecek diye yamato düşmanlığı yapanlar bile yamato avatarına geçmiş. Yamato öyle bir karakter işte di mi @Capori
Sanji Kaidoyu tutabilir yani?Yamato, Sanji'den güçlü değil ki zaten.
Keşke hiç olmasaydı...kılıç ustası mı olsaydı
Çok büyük hayalleriniz var.Sanji canavar üçlüden düşecek diye yamato düşmanlığı yapanlar bile yamato avatarına geçmiş. Yamato öyle bir karakter işte di mi @Capori
Sanji niye düşüyormuş la? İlla düşecekse marimo düşsünSanji canavar üçlüden düşecek diye yamato düşmanlığı yapanlar bile yamato avatarına geçmiş. Yamato öyle bir karakter işte di mi @Capori
Çok büyük hayalleriniz var.
Ben sanji düşecek demedim ama bu korkuyla yamato düşmanlığı yapanlar onlarca kişi vae forumda?? bana kalırsa yamato hiçbir şekilde canavar üçlüyü etkilemezSanji niye düşüyormuş la? İlla düşecekse marimo düşsün
Yamato'yu sevmiyorum ama bunun Sanji ile alakası falan yok şahsen. Tamamen temsil ettiği şeylerle ve kendisi ile alakalı bir durum.Ben sanji düşecek demedim ama bu korkuyla yamato düşmanlığı yapanlar onlarca kişi vae forumda?? bana kalırsa yamato hiçbir şekilde canavar üçlüyü etkilemez