Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Taktik savaşları gibi geçen son iki bölümde görüyoruz ki zihinsel olarak bizim taraf diğer tarafa ağır basıyor. Bizden birileri Luffy'nin öldüğüne inanmazken, Kaido tarafında durum daha sıkıntılı. Zaten One Piece'i bulmak için zihin önemli. Bir yere oturup orada imparatorluk kurmak pek bir halta yaramıyor.

- Şeytan meyvesinin suyla teması yorucu olsa da, su, mistik diyebileceğimiz yetileri olan meyve sahiplerini engelleyemiyor. Bu bizim tarafa yazacağımız önemli bir bilgi oldu.

- Sanji sadece yemek israfı yapmayı sevmeyen bir arkadaşımız değil. Ayrıca büyük ihtimalle kadınlara daha fazla vakit ayırmak için de her türlü enerji israfının önüne geçmek istiyor. Oda da Sanji'nin bu özelliğini kullaranarak Sanji'yi bekleyenler için şöyle bir kıyak yapmış.

Sanji'nin Queen'e ya da Pero'ya dalmasını istiyorsunuz değil mi? Alın size Queen'e vurup, gökten gelen saldırıyı kesip sonra da Queen'i saldırıyı yapan yalağa çaptıran Sanji o zaman dedi.

- Zoro'nun haç şeklinde Sanji'nin elinde olması neden hâlâ güldürüyor beni anlamadım. Dikkat ettiyseniz Izo ve Kawamatsu'nun olduğu panelde Sanji yolda Zoro'yla bir kurbağaya vuruyor. Zoro'nun da şefkatli bir ana kucağı bulmuş gibi uyuması da ilginç.

- Geyiğimizin canavar noktasında salya sümük ağlaması da güzel çizilmiş bence. Çok daha tipsiz bir şey olacağını düşünmüştüm. Ama yine de diğer formlara geçip şu 2000 kişi eden adamı bir iyileştirsin.

- Marco-yo. Bu kadar.

- Favori karakterim Zeus Nami'nin ellerinde. Bölüm tek panelle 10/10.

- Kinemon ölmemiş ama onu hoş bir duyguya bağlamış. Yamato-Kaido arasındaki bağın bir antitezi olarak Kinemon-Momo ilişkisi var. Ama ölmemesinin sebebi tabi ki Oda. Bu tarz saldırılarda hayatta kalan her adam Oda'nın hanesine eksi bana göre. Ki zaten pek ölüm izlemeyi seven biri değilim ama mantıklı bir saldırı yapsa Kaido anlarım; çekil lan dercesine Big Mom'un sık sık yaptıklarından yapsa daha iyi olurdu. En azından Kinemon hem devre dışı kalır hem de ayağa kalktığında kimse sızlamazdı.

- Animede King vs. Denjiro çok güzel bir iki saniyelik planla verilmişti. Marco'ya mı kalacak yoksa Denjiro ve birkaç kişi mi onu alacak görmenin zamanı geldi. Tabi iyileşmiş Zoro da ihtimaller arasında.

- Reaksiyonlar yine animede iyi bir yönetmen aracılığı ile güzel bir bölüm sunabilir. Sanırım 1 sene sonra filan. :/

- Bu arada "yoluma mı çıkıyon lan Law," diyen Kid'e Law'ın hâlen edeplice cevap vermesi Law'ın ne kadar efendi bir adam olduğunu gösteriyor. Ben olsam "tamam lan tek dövüş de gör..." derdim. Ancak Luffy'nin ölmediğini duyunca sırtarması, "g.tü kurtardık" gülüşü de gözden kaçmadı laf ebesi seni. İlk kez bir karaktere atarlandım ya la.

- Bir de Yamato&Kaido buluşması nihayet.

Arc potansiyelinin epeyce kullanıldığı iyi bir bölüm olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık