Luffy de WB gibi yakında uykusunda haki kullanmaya başlar.
Öyle sanırım. Çünkü aralarda Sanji çizilmemiş.ben sahneyi anlamadım darbenin etkisiyle savrulmasını mı çizmiş ?
bu naminin silahını şeytan meyvesi yemiş gibi yapmaz mıSanırım Zeus tan arta kalan ruh, Nami nin silahını canlandırmış. Yani Zeus artık bir Bulut ruhu değil, Nami nin silahının ruhu olmuş.
neden zoroyu tekrar olaya katmaya çalışıyorsunuz ki yapması gerekeni yaptı zaten law gibi bir doktor vücudunda kırılmadık kemik kalmadı dedi 1 saatte nasil iyileşsin adamYa ciddi ciddi zoro ne olacak marco kingi bırakmaz whos who zaten jimbede sanji queenle savaşır fakat o kadar zehirli hastalıklı silahla savaştıktan sonra sanmıyorum 2. bir savaş yapacağını jack zaten gidici zoro ya bm savaşına katılır ya da kaidouya dalar diycem fakat kaidou savaşı artık 1v1 olur gibime geliyor acaba zoro cp0 a falan mı dalacak umarım oda aptal gibi sanji & zoro vs queen yapmaz yoksa söverim
neden zoroyu tekrar olaya katmaya çalışıyorsunuz ki yapması gerekeni yaptı zaten law gibi bir doktor vücudunda kırılmadık kemik kalmadı dedi 1 saatte nasil iyileşsin adam