Ve bunları zoroyu taşırken yaptıŞimdi fark ettim. Sanji, Queen'i döndürerek okları engellemiş. Queen'i dövdü, milleti oklardan korudu, arada perosu tokatladı. Tek seferde üç iş. Helal olsun be!
Ve bunları zoroyu taşırken yaptıŞimdi fark ettim. Sanji, Queen'i döndürerek okları engellemiş. Queen'i dövdü, milleti oklardan korudu, arada perosu tokatladı. Tek seferde üç iş. Helal olsun be!
Olmaz, silah zaten şeytan meyvesi gibi silah, Şeytan meyvesi de yerse o silah, Silah değil İlah olur seride.bu naminin silahını şeytan meyvesi yemiş gibi yapmaz mı
Bana Amiral tipli adam vermişsin.1015 Özet
ne yaptı zoro 1 2 atak engelledi 1 kere yara açtı aynı şeyi kinemonda yapıyorneden zoroyu tekrar olaya katmaya çalışıyorsunuz ki yapması gerekeni yaptı zaten law gibi bir doktor vücudunda kırılmadık kemik kalmadı dedi 1 saatte nasil iyileşsin adam
Güzel video olmuş.Özellikle Montana kısımları baya iyi.1015 Özet
Mükemmel ötesi yorum Luffy lastik olduğu için ne kadar dayak yerse yersin etki almıyor geri gelebiliyor değil mi ?(Dip not:Hakinin ne olduğu ve ne işe yaradığını biliyorsundur umarım)Dostum Luffyle ne alakası var zoronun tüm kemiklerinin kırık olmasının? Adam lastik Zoro normal insan