Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkaramaz işte. Marco'nun yapacağı bir iyileştirme hareketi, Zoro'yu şimdiki konumundan daha sıkıntılı bir hale sokar hatta. Çünkü onun mavi alevleri başkaları üzerinde kendi üzerinde olduğu gibi bir etki yaratmıyor, ayrıca uygulanan kişinin bütün enerjisini bitiriyor.
Allah Allah. Son bölümlerde mi geçti bu enerji yeme muhabbeti falan ?
 
Deniz taşı, deniz etkisi yaratan dalga boyları yayıyor, bir farkı yok yani. Luffy'i zayıf düşürdüğü için orada haki kullanamadı ama şeytan meyvesi gibi katı bir engellemesi yok haki konusunda. Kullanıcıya bağlı tamamen.
Zayıf düştüğü için değil. Deniz taşı yüzünden kullanamadı. Kelepçe çıktıktan hemen sonra kral hakisini kullandı. Aradan da çok vakit geçmedi.
 
Marco, Buz İbilisi'ne dönüşenlere mavi alevini verdiği zaman samuraylardan biri mavi alevlerin onun tüm enerjisini tükettiğini söylüyor.
Anladım. O zaman Marco devreye girerse Oda işine geldiği gibi çizecek yüksek ihtimal. En iyisi Choppi'yi devreye sokmak. Bandajı Sanji bile yapıyor artık. Oda Sanji'nin tekme attığını hatırladığı gibi Choppi'nin de doktor olduğunu hatırlarsa Zoro'nun iyileşme işi kolay.
 
Bütün gün yüzlerce belki binlerce kiloyla ağırlık çalışan Zoro, her gün gemide yatıp balık tutup ordan buraya koşan şaklabanlık yapan Luffy.
Bütün gün yüzlerce belki binlerce kiloyla ağırlık çalışmak=çöp

Dayak yiye yiye kan döke döke haki geliştiren birisi var gözümüzün önünde. Onun aldığı güçlenmeler gökten gelme ise diğerlerinin aldığı power up'lar ne oluyor? Kelime dağarcığımı aşan bir konu bu. :/
 
Zoro'yu 2 yıl aradan sonra çok görmedik ağırlık kaldırırken.:D Hala Zoro ağırlık kaldırıyor muhabbeti. Emin olun Kaido ve Big Mom ya da Roger ve ya Shanks hatta WB bunlar hergün ağırlık kaldırıyordular.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık