Anca o meyve düzeltir.Mansherry'yi bekliyoruz
Anca o meyve düzeltir.Mansherry'yi bekliyoruz
Tamamen iyileşmesini ben de beklemiyorum ama ucundan kenarından iyileştirebilir. Yüzde 50'sindeyse %80'ine çıkabilir misal.Marco, Zoro'yu iyileştiremez. O konuda boş yere umutlu olmayın.
Zori'nin %50'si bile King'e yolu gösterirTamamen iyileşmesini ben de beklemiyorum ama ucundan kenarından iyileştirebilir. Yüzde 50'sindeyse %80'ine çıkabilir misal.
abartmayın diycem ama arcın başında sanjiye bir bok yaptırmayan ve şimdiye kadar uçan kuşun big momu dövdüğünü gördüğümüz içinZori'nin %50'si bile King'e yolu gösterir
Çıkaramaz işte. Marco'nun yapacağı bir iyileştirme hareketi, Zoro'yu şimdiki konumundan daha sıkıntılı bir hale sokar hatta. Çünkü onun mavi alevleri başkaları üzerinde kendi üzerinde olduğu gibi bir etki yaratmıyor, ayrıca uygulanan kişinin bütün enerjisini bitiriyor.Tamamen iyileşmesini ben de beklemiyorum ama ucundan kenarından iyileştirebilir. Yüzde 50'sindeyse %80'ine çıkabilir misal.
Pazar gecesi.Öngörüş konusu ne zaman açılır
Var var. Hatta bence bir sonraki hafta da ara yok. Şu satış miktarı Oda'nın moralini bozmuştur baya.Aga haftaya bölüm var mı varsa artık bitsin şu arc ya luffy kalksın vursun öldürsün