Göklerden gelen karar gibi Yamato çökecek Kaido'nun üstüne.Yamato çatıda olduğu için Kaido oraya yönelirse Ejderha moduna geçecek. Dayak yeme modu yani.
Abartı.Gökten inan karar gibi Yamato çökecek Kaido'nun üstüne.
Bir şey kaldırmasını beklemiyorum güçlenmek için "tek" acı çeken kişi Luffy demiş ona ithafen söyledim.Yani nereden bakarsan bak Zoronun ağırlık kaldırdığı zamanlarda luffy iki eliyle iki tane binayı parçaladı bunu yapabilen adamın gemide ne tür bir ağırlık kaldırmasını bekliyorsun?
O da olabilir ama niyeyse ben Ejder moduna dönüşeceğini düşünüyorum, her dövüş başlangıcı aynısını yapıyor.Göklerden gelen karar gibi Yamato çökecek Kaido'nun üstüne.
Kısmen doğru denmiş birşey sonuçta yoldan geçerken powerup alan bir tayfası var. Luffy her powerupunda bir sıkıntı yaşıyor hatta aldıktan sonra bile powerupunun yan etkilerini görüyoruz bunu başka hangi karakterde gördük?Bir şey kaldırmasını beklemiyorum güçlenmek için "tek" acı çeken kişi Luffy demiş ona ithafen söyledim.
O yan etkierin tek neden lastik meyvesi kral hakili sadırıların ne yan etksi var üst seviy b. haki'nin ne yan etksi var.?Kısmen doğru denmiş birşey sonuçta yoldan geçerken powerup alan bir tayfası var. Luffy her powerupunda bir sıkıntı yaşıyor hatta aldıktan sonra bile powerupunun yan etkilerini görüyoruz bunu başka hangi karakterde gördük?
Bitiyor... Başka kimde bittiğini gördük?O yan etkierin tek neden iastik meyvesi kral hakili sadırıların ne yan etksi var üst seviy b. Hakinin ne yan etksi var.?
Meyveden dolayı bitiyor luffy g4'e girmemiş olsaydı hala catıdaydı.Bitiyor... Başka kimde bittiğini gördük?
Geçtiğini görmedik ki 1 vs 1 kaldığında hatta kaido "gomu gomu ee" diyor ve hakisinin bittiğini söylüyor. Tekniğini tamamlayamadığını söylüyordu.Meyveden dolayı bitiyor luffy g4"e girmemiş olsaydı hala catıdaydı.