Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Queen ve Jack'i abartmayı acilen bırakmalısınız. Tek elde tutulacak yanları ödülleri. Şu halleriyle karışımıza çıkıp 300 milyon ödülleri olsaydı yadırgamazdım.
 
Ölümün kıyısına yaklaştıkça güçlenen malum ırk gibi Luffy'de bayıldıkça güçleniyor demekki.

Çocuk kafaya darbe aldıkça haki/çakra kanalları açılıyor heralde. Önce baygınken bakmayı öğrendi, şimdi konuşabiliyor; sırada baygınken hareket etmek var bunun için bir kere daha bayılması lazım o da sıradaki dövüş içinde gerçekleşir zaten.
 
Momo'ya seslenmesi de olağanüstü. Eğer bu bir güç ise seri başından beri vurgulanan baygınken bile Lufy'nin Kaido'ya bakması daha anlamlı hale gelir.
yok onu kast etmedim ya kurtaranları diyorum yani nasıl diyeyim kurtaran whitebeard tayfasından falan çıksa beklenmedik falan olurdu aaa marcoyla gelmiş falan derdik ama üst üste sürekli beklenmedik ve farklı durumlar olunca kanıksıyorsun ve birdahaki sefere sende beklenmedik durumlar etki bırakmıyor mesela luffynin savaşa tekrar dönecek olması hepimiz bu bölümü okumasak bile luffynin tekrar savaşa döneceğini biliyoruz çünkü bu tarz bir durumu defalarca gördük
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık