Burada öyle bir durum yok ki.Adamın yediği ihaneti düşününce ben hak veriyorum
" -Dövüşümü izlemeye mi geldiniz?
-Yoluma mı çıkıyorsun? " Ego konuşmaları bunlar.
Burada öyle bir durum yok ki.Adamın yediği ihaneti düşününce ben hak veriyorum
Dediklerinin içi dolu olsa haklı bir ego diyeceğimde yaptıği bir şeyde yok anca konuşuyor.Burada öyle bir durum yok ki.
Aynen. Aslında hepimiz o shonenin yansımasını okuyoruz Oda baya hayran.Özellikle bu etkiler Law ve Kid gibi çevresine toplanan tayfaya da yansımış durumda.Ölümün kıyısına yaklaştıkça güçlenen malum ırk gibi Luffy'de bayıldıkça güçleniyor demekki.
Çocuk kafaya darbe aldıkça haki/çakra kanalları açılıyor heralde. Önce baygınken bakmayı öğrendi, şimdi konuşabiliyor; sırada baygınken hareket etmek var bunun için bir kere daha bayılması lazım o da sıradaki dövüş içinde gerçekleşir zaten.
Bütün bunlar güvensizliktenBurada öyle bir durum yok ki.
Aynen. Şuan için sadece egosunu konuşturmakta başarılı. Ne zaman etkiler o zaman hak veririz de... Aklı selim olan biri zaten bu adada bir imparatoru tek başına yenebileceğini düşünmez. Luffy'nin alması için bile Kaido'ya kaç kişi dokunuyor.Dediklerinin içi dolu olsa haklı bir ego diyeceğimde yaptıği bir şeyde yok anca konuşuyor.
Kid'i severdim ama bu çocuk triplerine katlanamıyorum xD
Bütün bunların tek sebebi Kid'in kişiliği.Bütün bunlar güvensizlikten
Ne yalan söyleyeyim normalde nefret etsem de karaktere yakıştırıyorumBütün bunların tek sebebi Kid'in kişiliği.
Arkadaşlar neden haala yıllardır bu kalıplardan çıkmıyorsunuz kendinizi sınıflandırıyosunuz. Seriye perspektif bakmanız gerekmeli bir karakteri sevebilirsin ama rakibini ezmeniz, eziklemeniz çocuksu...Zoro fanlarına hayranım adam Sanjinin elinde oyuncak olmuş yerlerde tekmeleniyo ama hala üstünlük komplexlerinden bişey kaybetmiyorlar.