Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

• Istediğim gibi

Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji beni hayal kırıklığına uğrattı. Dövüşürken ellerini kullanmış : |

Sanji'nin yeni tekniğini tam olarak anlamadım Diable Jambe'nin standart halinden farkı neydi? Quenn'in kafasını iterek mi döndürdü? Yoksa darbenin etkisiyle mi döndü kafası?

Quenn'e ciddi bir zarar vermemiştir ama ne olursa olsun yine güzel bir giriş yaptı. 1 Taşta 3 kuş vurmuş. yalak efendinin bilincini yitirmesine sebep olmuş ve onun oklarını da parçalayıp tonla insanı kurtarmış.

Sanji aynı zamanda Zoro'nun iyileşip icraat yapacağının spoilerını da vermiş. BU icraat King olabileceği gibi yine bir imparatora dalmak da olabilir. Çünkü Zoro'nun ıskaladığı saldırının nihai sonucunu göreceğimizi düşünüyorum. Kid tarafına yardım edebilir veya tekrar Kaido ile yüzleşebilir.

Mangadaki söylemleri bakınca Luffy Kaido ile 1v1 yapacak gibi gözüküyor. Ancak seri açısından bakarsak Luffy en fazla son darbeyi vurması mantıklı. Bu yüzden Yamato + Zoro veya Marco'dan ciddi bir yardım almalı bence. Kaido şuana kadar bir çok yara almış olsa bile Luffy'den daha sağlam gözüküyor.

Big Mom tarafının baş rolü de Kid olur büyük ihtimal. Hala Luffy'e özenip enerjisinin çoğu harcayacağı bir teknik kullanmasını bekliyorum. Yine de arc sonunda BM'nin düşmeyeceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık