Mükemmel olmuş lan yeni gördüm eline sağlık1015 Özet
Mükemmel olmuş lan yeni gördüm eline sağlık1015 Özet
Zoro'nun ne kadar dayanıklı ve muhteşem bir karakter olduğunu xD@RedTeroR Sanji seri sonunda muhtemelen dünyanın en güçlü kılıç ustasını eline almış sağa sola vuruyor. Bu senin için neyi ifade ediyor reis hele bi açıklasana. :d
Dayak yiyecek.Yamato Kaido ile başa baş dövüşürse sıkıntı. O zaman tayfaya gelme ihtimali düşebilir, çünkü Kaido ile başa baş gidip tayfaya gelirse Zoro en güçlü ikinci adam olmaz.
bölümü okumadan geçmedim,dediğim karakterli olan sayfaları okumadan geçtim. Hiçbir kaybım yok.Yazık
böyle mükemmel bir bölümü okumadan geçmen senin kaybın
Im-sama Oda-sensei çıkarsa cezalandırılır.Monkey D. Luffy serideki tüm ilahları illallah ettirecek zaternj dhfjghd
Bana bayağı dövüşecekler izlenimi verdi. Oda gerçi hep boşa düşürüyor beklenti verip de bu sefer yapmaz inşallah.Dayak yiyecek.
Başa baş olacağına pek ihtimal veremiyorum. Sanki daha çok aile draması yaşanacak gibi sona doğru yamato ağlamaya başlar tam kaido onun işini bitirecekken araya luffynin girdiği bir senaryo düşünüyorum.Yamato Kaido ile başa baş dövüşürse sıkıntı. O zaman tayfaya gelme ihtimali düşebilir, çünkü Kaido ile başa baş gidip tayfaya gelirse Zoro en güçlü ikinci adam olmaz.