Benim anlamadığım sanji bu tekmelerle Drake seviyesinde adamlarla neredeyse başa baş gidiyor. Queen'e nasıl böyle sağlam vurdu anlayamadım. Tabii gayet memnunum orası ayrı
Tozdur o toz. Kadının vücuduna çizik atabilen çıkmamış şimdiye kadar. Kid kim köpek?@01746 ne diyorsun bu konu hakkında?
Sanji'de hep Stealth Black olarak dolaşsa bizde alışırdık.enmadan sonra alıştık.
Monkey d. dragonun işleri ya! Sanjide koka yok demişti ben de olduğunu söylüyorlar açık açık diye Judge dövüşünü atmıştım o da ben siyahlandıramıyor dedim demişti. Adam siyah giyiyor diye çerlo da karşı çıkmıştı ama çok da değişmemişti fikri. Bir de adam alev kullanıyor ayağında onun iddia ettiği çizim Sanjide pek görülmez zaten ne kadar kullanırsa kullansın.bunu ciddi ciddi kimse demez.yani öyle umuyorum.
Kadına zarar veren bile sadece kendisi. Oda küçük bir diz sıyrılması.Tozdur o toz. Kadının vücuduna çizik atabilen çıkmamış şimdiye kadar. Kid kim köpek?
Biz bunları söyledik Neredesin sen?Sanji öyle bi koydu ki 2 milyar berry lik mal ortaya saçıldı.
Queen 1.330m
Perospero 700m