Bölümün tek eksisi Luffy'e gelen yardımın sahiden çok dandik olması. Aşırı tesadüf, seri çizgisine yardımı dokunmayacak, bölümün içeriğine kıyasla ve normalde de inanılmaz yavan kurtarma. Eksi sayılmaz ama, Jinbe ve Who tarafını artık biraz daha gösterse iyi olur ayrıca; iki ufak panelle geçilip durunca hiç göstermeden sonuç verilecek diye sıkıntı basıyor.
Geri kalan ÇOK iyi: Perospero iş yapıyor yine. Adam kendi başına o kadar çok iş yapıyor ki bu Big Mom Tayfasının diğer üyeleri (vasıfsız Smoothie başta olmak üzere) artık gelecekler mi diye düşünmek yeni aklıma geldi. Helal olsun Peros'a. Sanji'yle Queen dövüşü gelecek deselerdi gülerdim ama Sanji'ye de hafiften bir toparlanmalar, bir mantıklı hâller gelmeye başladı. Chopper'a havalı havalı teselli verince zaman atlaması öncesine bir gittim geldim. Sonra Zoro'nun uyanıp 2000 adam ederim demesi de çok nostaljik ve komik geldi. Güzeldi o taraflar epey. Marco'nun (kaptanları öldüğü hâlde devam etmeleri hakkında) "Bu yüzden onları seviyorum." demesi hüü. Sonra bunun üstüne Kinemon'un gidişi (ki öldü basbayağı bence) çok ? geldi. Gerçekten hissettim, acıttı. Kaido'yu her gördüğümde "İmdat!" diye bağırmak istiyorum Luffy denize düştüğünden beri. Adamın bakışlarındaki kinle öfke artık çok geçiyor. Luffy'nin konuşmalarını da Momo'nun uydurduğunu sanmıştım Kinemon'un fedasından sonra sorumluluğu üstlendiğini gösteren bir hareket olarak, ama Luffy'nin düpedüz konuşuyor olması inanılmaz heyecanlandırdı. Yiğidime bakın be. Son olarak da Yamato ayrıca inanılmaz heyecanlandırdı. Forumla genel olarak aynı sebeplerden pek hoşnut değildim hâlinden ama kadın yapıyor bu heyecanlandırma işini.
Haftaya da ara yok. Bölümler üst üste çok iyi valla.