Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nin her arc farklı konsept düşmanlar çizmesi ve buna sadık kalarak arc'i devam ettirmesi bence çok hoş bigmom korsanları şeker hastası ve sürekli gergin agrasif cizilirken kaido da durum sado&mazo can yakmakmaktan ve canlarinin yanmasindan haz aliyorlar yada robini kurtardıkları arc da judge dred(örnekler çoğaltılabilir) adli filmdeki gibi her kosulda adalet ''acimasiz adalet'' olmasi bunlar cok hos geliyor bana

Zoro konusunda yine çok güldürdü beni ama şahsi fikrim arc sonunda sürpriz bir saldırıyı engellese yeterli benim için. Bir anda iyileşip herkesin içinden geçmesi beklenen ve sıkıcı bir durum gibi geliyor
Sanji kral ne yaptın öyle ama chopperden ağlayarak yaşa kıvırcık kaş korsanları gibi bir tepki beklerdim
Kid umurumda değil desede luffy den etkilenmiş küçük şapşal çaktırmak istemesede yine de hoş bir ayrıntı olmuş
Kinemon ya efsane olarak ölsün yada sürekli aynı sahneyi 40 kere gösterme bize oda
Who's who daha jinbei ile olan geçmişini açıklayacak kimse umursamasa da 2 3 bölüm gider böyle
Aklıma birşeyler geldikçe eklerim yoruldum
 
Zoro sanji chopper kısomları güzeldi.
Eşleşmeler tamamlanana kadar luffy nin gelmesi ertelenecek gibi. Ben arkadaşların aksine çok fazla dövüş görmeyeceğimizi düşünüyorum. Dövüşler dressrosa'daki gibi olacaktır. Kesik kesik sahneler, ardından rakibini tekleyen müttefikler şeklinde. Hatta luffy vs Kaido katakuri vs luffy kadar olacaktır. Bence yeterli zaten dövüşü de uzattığında sıkıyor.
Kaido yamatpya çocuğu diye yumuşak davranmayacaktır. Küçüklüğünden beri şiddet uygulayan, kız olduğu halde oğlum diyen psikopatın teki. Hatta o ikisinin sahnelerinde oha ulan insan evladına bunu yapar mı? Diyeceğimiz sahneler olacak muhtemelen. İlk bitecek eşleşmenin robin brook eşleşmesi oşacağını düşünüyorum. Brook kesinlikle bigmom dövüşüne destek olacak. O napolyon hera prometheus u brook parçalayacak. Yoksa çok dayanamazlar. Big Mom bu haliyle hem tank hem mage. Mageliğini kaldırıp, tanklığını aşmaya çalışman gerek.
 

Smoker Faruk

Güzeldi, komedisi de dramı da dozundaydı. Son eşleşmeler de belli oluyor artık bol bol dövüş okuruz umarım. Tek korkum 20 civarı eşleşme var, her birine 2 bölüm ayırsa bile 1 yılda bitmez, bazı dövüşleri göstermeyebilir.
King vs Marco, sanji vs queen, Yamato vs kaido bunlar şu anlık en büyük dövüşler bunlar birkaç bölüme sonuçlanır gibi. Yamato'da tam son darbeyi yiyeceği sırada Luffy Kaido'yu şaşırtacak derecede sağlam bi yumrukla havalı giriş yapar. Böylece son dövüş başlar. (Big mom vs Law&Kid dövüşü Luffy vs Kaido'ya paralel gider bence.) Dövüşün ortalarında Kaido'nun geçmiş hikayesi gösterilir bu kısım uzun sürer. Bu geçmiş hikayesinde Rocks korsanları ile ilgili güzel bilgiler ediniriz. Kaido'nun geçmiş hikayesi bittikten sonra Luffy Kaido'nun işini bitirir. Wano arcı böylece bitmiş olur.
 
Bölümün tek eksisi Luffy'e gelen yardımın sahiden çok dandik olması. Aşırı tesadüf, seri çizgisine yardımı dokunmayacak, bölümün içeriğine kıyasla ve normalde de inanılmaz yavan kurtarma. Eksi sayılmaz ama, Jinbe ve Who tarafını artık biraz daha gösterse iyi olur ayrıca; iki ufak panelle geçilip durunca hiç göstermeden sonuç verilecek diye sıkıntı basıyor.

Geri kalan ÇOK iyi: Perospero iş yapıyor yine. Adam kendi başına o kadar çok iş yapıyor ki bu Big Mom Tayfasının diğer üyeleri (vasıfsız Smoothie başta olmak üzere) artık gelecekler mi diye düşünmek yeni aklıma geldi. Helal olsun Peros'a. Sanji'yle Queen dövüşü gelecek deselerdi gülerdim ama Sanji'ye de hafiften bir toparlanmalar, bir mantıklı hâller gelmeye başladı. Chopper'a havalı havalı teselli verince zaman atlaması öncesine bir gittim geldim. Sonra Zoro'nun uyanıp 2000 adam ederim demesi de çok nostaljik ve komik geldi. Güzeldi o taraflar epey. Marco'nun (kaptanları öldüğü hâlde devam etmeleri hakkında) "Bu yüzden onları seviyorum." demesi hüü. Sonra bunun üstüne Kinemon'un gidişi (ki öldü basbayağı bence) çok ? geldi. Gerçekten hissettim, acıttı. Kaido'yu her gördüğümde "İmdat!" diye bağırmak istiyorum Luffy denize düştüğünden beri. Adamın bakışlarındaki kinle öfke artık çok geçiyor. Luffy'nin konuşmalarını da Momo'nun uydurduğunu sanmıştım Kinemon'un fedasından sonra sorumluluğu üstlendiğini gösteren bir hareket olarak, ama Luffy'nin düpedüz konuşuyor olması inanılmaz heyecanlandırdı. Yiğidime bakın be. Son olarak da Yamato ayrıca inanılmaz heyecanlandırdı. Forumla genel olarak aynı sebeplerden pek hoşnut değildim hâlinden ama kadın yapıyor bu heyecanlandırma işini.

Haftaya da ara yok. Bölümler üst üste çok iyi valla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık