Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl ve kimler bekler bunu anlamıyorum ben :D. Tamam Sanji hep ikinci adamlaro alır da Luffy'nin Kaido ile klasik arclar gibi teke tek ya da teke teke yakın yüzleşeceği garanti değildi ki :D. Hatta ilk güncele geldiğimde 1000. Bölümde Kaido'nun Luffy onlar kadar güçlü olduğunu mu iddia ediyor demesi ve akabinde panelde yonkouların belirmesi ile Luffy yonkou seviyesi mi olacak bu ima edildi diye düşündüm, bunu belirtmem üzerine millet beni omzumdan tutup sarsarak kendine gel olmayacak öyle şey dedi :D. Kaldı ki Quenn'in ödülü 1.300.000. Sanjinin kaptanına yakın.
Şimdi King ve Queen in yan yana görüldüğü ilk sahnede tamam işte biri sağ kol biri sol kol arc sonunda biri Zoro'nun birisi Sanji'nin rakibi olur demedin mi sen yav forumda 100 kişi varsa 99 u bunu geçirmiştir içinden güçlülerdir güçsüzlerdir ayrı mesele ama bu herkesin aklından geçmiştir.Ödül meselesine gelirsek Kaido Luffy'den çok üstün ödül olarak ama görünürde güç olarak ödülün belirttiğinden çok daha geride Luffy ama öyle yada böyle Kaido'yu indirecek arc sonu.Yani ödüllerin artık çok önemi yok mangakanın fantezi dünyasında.
 
Doğru. Ben Neko'yu unutmuşum.

Chopper bandaj yapsa ve Luffy+Zoro vs Kaido olsa tadından yenmez. Kid ve Killer gibi grup savaşı izleriz.
Olacak olan o zaten Chopper adreanlinle ilgili bir iğne falan yapar çok süren yok en fazla şu kadar süre dayanabilirsin yapacağını yap sonrasında işin biter falan der Luffy ile Zoro son bir çaba girerler.Zoro'nun arc sonuna kadar yoğun bakımda yatacağını sanmıyorum mutlaka son bir nefes daha alacaktır.
 
Şu wano'da kaido değil de gerçekten shogun'un zulmü olsaydı, hikaye daha sağlam olurdu ve uzamazdı da bu kadar. Shogun Oroçi gibi biri olmayacak tabi, gerçekten korkulan biri olacak. Kaido'dan çok şey beklendi ama kaliteyi ciddi aşağıya çekti seride. Olmasa da olurmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık