@Millennium Wizard
Ne diyon Kinemon lastik meyvesi yemiş diyorlar. Ama onunki bir üstü imiş traktör lastiği imiş.
Ne diyon Kinemon lastik meyvesi yemiş diyorlar. Ama onunki bir üstü imiş traktör lastiği imiş.
Yanlış duymuşsun onun meyvesi don lastiği yoksa nasıl bu kadar kıyafeti yapabilirdi@Millennium Wizard
Odenim diyor ama daha cok kaido-oden kirmasi gibi... Babasi gibi tokmak kullaniyor, babasinin kullandigi tekniklerden kullaniyor ama oden oldugunu iddia ediyor. Sadece gorunus olarak odene benziyor. Oden gibi iki kilic kullanmayi gectim kilic bile kullanmiyor. Kendi de ne oldugunu bilmiyor galiba. İste bunlar hep ebeveynlerinin sebep oldugu cocukluk travmasi. Cocuk yasta kelepcelersen adinla seslenir tabii ki...Oden'im diyen birinden çokta şaşılacak şeyler değil. Az balyoz yesin de kendine gelir belki.
O yediği kurşunlar da boş kurşun değil ha o tipler Pasificta falan alıyor.Kaido'dan donut yapmasını beklemiyoruz artık zaten ama en azından bayılt ya yarı ölü adamı yoldan geçerken...
Doflamingo'dan da tek yemişti ama sanırım. Kinemon bari yalandan power-up alsaydı keşke.Ya şimdi Lawdan tek yemesinin olayı başka ama.. Şimdi Caesar'ın Luffyi teklediğini de gördük.
Yinede bunun hiçbir mantığı yok..
Ben seriye net ara veriyorum Kin'e etkisi yok gibiyse geçen bölümkü saldırının.
Wano'da iman gücünün etkisiyle bu hale geldi sanırım.Kin'emon Dressrosa arcında Wano'daki formunda olsaydı Mingo'yu alırdı.
Yonkolar bile saldırılarıyla adam öldüremiyor.Kaido'dan donut yapmasını beklemiyoruz artık zaten ama en azından bayılt ya yarı ölü adamı yoldan geçerken...