Sanji dusmanla dusman mi dovmus? Hosuma gitti bu hareket
Yasopp babalik konusunda Judge ile yarisir gozumde, o kadar kotu.Seride tüm evlatlar Ace,yamato falan ilgisiz bırakılmış doğal olarakta nefret ediyorlar babalarından. Sadece koca yürekli Usoop babasının onca sefersizligine rağmen onu seviyor.
Görmedim artık Kinemon üstünden de överiz bu iyi oldu. Law koca anayı deli eder sirkteymiş gibi oynatır koca ana sonuçta.Artık Law tayfası işe yaramaz diyemeyecekler hadi yine iyisin.Sana etiket atmıştım, görmedin mi? Oh oh iyide şunu anında çürütebilirim. Neysem bugün abartalım sonuçta Law'da Mom karşısında jshjsh :dd. ?
Polar Tang görevini layığıyla yerine getirdiğine göre kenara alabiliriz sjhjsh :dd.d
Adam sıradan bir köylü. Ona rağmen buralara kadar gelmiş, bu bile takdir edilesi. Doğuştan şanslı değil Luffy gibi. :/İşin komiği bu Kid hep tek takılırım ayaklarına giriyor. Adamın hatırasında bile Law ile birlikte Pacifista dövdüğü var.
Kid sen tam bir şekil adamısın. Ya göründüğün gibi ol. Ya da olduğun gibi görün.
Kid prens falan çıkar bana güven.Adam sıradan bir köylü. Ona rağmen buralara kadar gelmiş, bu bile takdir edilesi. Doğuştan şanslı değil Luffy gibi. :/
Çıkmasın gerek yok, Luffy'den farkı kalmaz o zaman. Hiç seveceğim bir durum olmaz ama mecbur katlanırız yapacak bir şey yok.Kid prens falan çıkar bana güven.
Kalplerimizin prensi. HeheheheKid prens falan çıkar bana güven.
Hanemize + yazacak şeyler işleniyor. jsjsh Eh göreceğiz. Önceki kapakta avcı yazıyordu üstünde, altını doldursun. Oynatsın da keyifleneyim az. jsjhshjGörmedim artık Kinemon üstünden de överiz bu iyi oldu. Law koca anayı deli eder sirkteymiş gibi oynatır koca ana sonuçta.Artık Law tayfası işe yaramaz diyemeyecekler hadi yine iyisin.
Ya şimdi Lawdan tek yemesinin olayı başka ama.. Şimdi Caesar'ın Luffyi teklediğini de gördük.Bazen şu seriyi okuyarak aklıma hakaret ettiğimi düşünüyorum. Ulan Kinemon nasıl kalkabilir, geri zekalı mısın? Punk Hazard'da Law'dan tek yiyen, olabildiğince dandik bir karakter için bütün güç dengesini neden mahvediyorsun? Seriyi bıraktıktan sonra tekrar başlamamalıydım.