Ss aldım hatırlatırımArkadaşlar bunu buraya yazıyorum eğer bu arctan sonra chopper gerçek bir ödül almazsa 3 ay boyunca hello kittyli avatar yapacam
Ss aldım hatırlatırımArkadaşlar bunu buraya yazıyorum eğer bu arctan sonra chopper gerçek bir ödül almazsa 3 ay boyunca hello kittyli avatar yapacam
Law yukarıda dövüşmediği için şuan dövüşüyor. Yukarıda bir luffy ve zoro dövüştü.Tamam da dövüşüyorlar sonuçta. Sen Law dövüşmüyor diyemezsin ki. Dediğin takdirde bu doneyle gelirim sana kusura bakma.
Zoro o saldırıyı yerken aklı neredeydiKaçıyor? Gücüyle kendini düşmanın önüne ışınlıyor. Bu mu kaçmak. Kaido'dan kan kusturdu. Hem dur daha işte yer alıyoruz bizde. sjhjs
Ayrıca hatırlatırım. Her düşman önünden çekilirken sizi de aldı yanına. Gebermeyesiniz diye. :d.d
Bunu sadece Law'a mı soruyorsun. Hem o saldırıdan kurtaran da Law'dı. Ölecek olan halinin yerini kırık kemiklere bıraktı sjhsjhj :dd.dZoro o saldırıyı yerken aklı neredeydi
Sadece Law alıp kaçırma yeteneğine sahip hem Law kurtarmaya giderken Zoro yine darbe yedi ve Luffy zaten kalktı Zoro orada baygın kalsa belki Sanjinin eliyle bandajlanmaktan daha kârlı çıkacaktı baksana Sanji ekmek arası balık yapar gibi sarmış adamı (!)Bunu sadece Law'a mı soruyorsun. Hem o saldırıdan kurtaran da Law'dı. Ölecek olan halinin yerini kırık kemiklere bıraktı sjhsjhj :dd.d
Shambles yeteneğinden daha hızlı olan Kaido gördük. Canımızı yaktı. sjhsjh :dd.dSadece Law alıp kaçırma yeteneğine sahip hem Law kurtarmaya giderken Zoro yine darbe yedi ve Luffy zaten kalktı Zoro orada baygın kalsa belki Sanjinin eliyle bandajlanmaktan daha kârlı çıkacaktı baksana Sanji ekmek arası balık yapar gibi sarmış adamı (!)
Kaidodan daha hızlı bir Luffy görmeye az kaldıShambles yeteneğinden daha hızlı olan Kaido gördük. Canımızı yaktı. sjhsjh :dd.d