Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjinin rakibi sonunda belli oldu.Chopper buraya kadar iyi dayandi.Dev gücü güçlü ama Queen nin de bakınca boyutu hayli büyük yetmemesi doğal.

Sonunda zoroyu chopper emanet eder sanji .Zoro ayağa zor kalkar gibi ama Marconun gücü devreye girerse yeterli olurmu acaba.Zoronun buraya kadar yaptıkları iyi fakat bir şeyler eksik kaldı gibi.

Marco çok yoruldu 2 güçlü rakip ile savaşarak.Yinede King ile sonuna kadar devam edeceğini düşünmüyorum.Savasi Yeni nesile bırakmak istese yani Kalan son gücünü Zoroya harcama olayı olsa iyileştirme yaparak çok harika olurdu doğrusu. Herkes rakibini bulmuş olurdu.Luffy vs Kaido , Sanji vs Queen, Zoro vs King

Muhtemelen Jinbei adamida boş değil.Hukumet bağlantıli çıkması (bana kalırsa eski bir shibukaide olabilir.) Ve bu yüzden maske takması boşuna değildir.

Savas büyük ihtimalle şafak sökerken sona erecek.Daha ne kadar zaman geçti acaba...
 
Son düzenleme:
Wano'da 3 seneden fazla ve 100'ün üzerinde bölüm olmuş ama hala acaba ne olacak daha ne kadar gidecek diye bekliyoruz.

Standart bir okuyucu olarak hikayeden kopuyorum ve arcın başında ne olduğunu unutuyorum. Adamı tekrar tekrar okumaya ve standart üzeri bir okuyucu olmaya zorlayan bir hale geldi valla seri.

One piece okuyan adam diğer manga okuyan adamlardan önde artık gözümde.

O değil de düş artık Kaido sende düşeceksen. Başından beri motivasyonu yetersiz geliyor ve sıkmaya başladı. Dof veya Moriah'ın bile arka planları daha dolu ve anlamlıydı.
 
Bunu sadece Law'a mı soruyorsun. Hem o saldırıdan kurtaran da Law'dı. Ölecek olan halinin yerini kırık kemiklere bıraktı sjhsjhj :dd.d
Sadece Law alıp kaçırma yeteneğine sahip hem Law kurtarmaya giderken Zoro yine darbe yedi ve Luffy zaten kalktı Zoro orada baygın kalsa belki Sanjinin eliyle bandajlanmaktan daha kârlı çıkacaktı baksana Sanji ekmek arası balık yapar gibi sarmış adamı (!)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık