ölüm kıyısında olsa yapabilir ama niye yapsın bir de o var.Yanlış biliyorsun. Ölüyü diriltmiyor. Zoro'yu öldürüyorsan helvasını yeriz bizde.
ölüm kıyısında olsa yapabilir ama niye yapsın bir de o var.Yanlış biliyorsun. Ölüyü diriltmiyor. Zoro'yu öldürüyorsan helvasını yeriz bizde.
Bunun belli olmazı falan yok. Net bir şekilde açıklandı. Ölüyü diriltmiyor. Gider Cora-san'ı hayata döndürürdü öyle bir şey olsa. Lütfen yani. Zoro'dan Law'a ne hem yani.Ben de onu düşündüm de işte belli olmaz falan
Zoro zaten oda'nin amca oglu Hiç olurmu öyle sey. Utanmasa kaido tekleyecek ama artik "oda'ya ragmen" safdisi kaldi.Zoro için emin konuşmayın derim ben şafak doğmadan neler doğar
İşte niye yapsın. Daha bu arc yine Cora-san için söz verdi. D.'nin anlamını öğrenmek için.ölüm kıyısında olsa yapabilir ama niye yapsın bir de o var.
Onu kaido icin söylüyor ve ölürsem kalanını sen halletmelsin diyor. kemikleri kırılıldı ve üzerine kalan herşeyini tek bir saldırya aktarıp gücünü tüketti.Zoro'nun dinlenmekten fazlasın ihtiyacı var benden bu kadar dediğine göre. Chopper ya da Marco örneğin.
Bende benzer düşünuyorum zaten dinlensin ayaklanır. zoro'nun durumunun göründüğu kadar kötü olduğnu sanmıyorum sanji'nin abartılı bandaji yanlış algı oluşturdu gibi geliyo bana. Tabi yine bekleyip görmek lazım.Şu anlık Zoro iptal, bunu kabul etmek lazım. İlerleyen süreçte yeniden ayaklanır.
Sanji'nin Brachio Bomber tanklamaya çalıştıktan sonra bütün kemikleri kırılmış halde yerde çığlık ata ata ağlayışını görmenin keyfi gelir mi senceSanji'nin bacağı Queen'e vurduktan sonra çatlamış mıdır?