Nasıl ya, daha Wano'da hiç demedi mi? İyice bakmak lazım, muhakkak demiştir. Biliyorum, demeden duramaz o.Jinbenin kesin olur. Dövüşürken öleceğim yer burası der mutlaka.
Nasıl ya, daha Wano'da hiç demedi mi? İyice bakmak lazım, muhakkak demiştir. Biliyorum, demeden duramaz o.Jinbenin kesin olur. Dövüşürken öleceğim yer burası der mutlaka.
Sanji şu an HxH'daki Morel gibi. Zoro da tüttürdüğü şey gizi gözüküyor.Sırtındaydı da sonra elinden düşürdü poşeti pardon koruduğu karakteri
Sanji fanlarına salayım konuyu, Bizim de zamanımız gelecek
Ben de öyle olmasını bekliyor ve istiyordum. Brook ve Robin'in iki kişi dönüşmesi de hala doğru gelmiyor bana.Bi Who''s Who Jinbe tutmamış galiba o da Jack zımbırtısı yüzünden. Ben Brookun Who's Who ile dövüşmesini çok isterdim.
Usopp ve Namiye de vs attırmadı BM direkt tekledi belki geri gelirler BM coc ile vurdu yani kalkarlarsa bayağı zor durumda kalkarlar o durumda da artık usopp ve nami yensin şu sürüngenleri. Sence kalkarlar mı P1 ile UltiBen de öyle olmasını bekliyor ve istiyordum. Brook ve Robin'in iki kişi dönüşmesi de hala doğru gelmiyor bana.
Ama en sonuncususanji one piece serisinin domino taşıdır.
Geçen haftakinin üzerine çıkamam muhtemelen ama denerim. Muhtemelen video için malzeme bol bol olacaktır.@Kenny McCormick sana büyük iş düşüyor bu hafta.
Özünde biz de Sanjici sayılırız, hem bu yaptığım yorumlardan biri sadece. Ayrıca Sanji ve Kizaru ne kadar uyumlu ama değil mi.
Sarıyı severiz ama kırmızıdır aşkımız.