Demek istediği Kaido o boynuzları yerinden söküp gerisi mağlum : )Üzülerek şu mesajdan hiçbir şey anlamadığımı söylemek istiyorum.
çünkü whos who jackden daha iyiSanji'ye queeni layık gören oda jinbe reise jacki layık görmedi. ?
Ben boynuz deyince çok başka yerlere gittim. Adnan Ziyagil'in boynuzlarına falan. :dDemek istediği Kaido o boynuzları yerinden söküp gerisi mağlum : )
Bi Who''s Who Jinbe tutmamış galiba o da Jack zımbırtısı yüzünden. Ben Brookun Who's Who ile dövüşmesini çok isterdim.Biz bunları hep yazdık tabii :m
Umarım. sanji jinbe fılan ölüme yaklaşacakları bi savaş versinler.çünkü whos who jackden daha iyi
sakin ol marco zoro ile ilgilenirken kingi kim devirecek sanıyorsunSanji'ye queeni layık gören oda jinbe reise jacki layık görmedi. ?
off keşke ya keşke zoronunda tekrar kalkıp eski vahşiliğine dönmesini isterim aslında üçü beraber whos who king ve queen ile grup savaşı falan yapsalar tadından yenmezUmarım şöyle sanji jinbe fılan ölüme yaklaşacakları bi savaş versinler.
Jinbenin kesin olur. Dövüşürken öleceğim yer burası der mutlaka.Umarım şöyle sanji jinbe fılan ölüme yaklaşacakları bi savaş versinler.
Who's who'yu alt etmeden zor kolay bi şekilde de alt edebileceğni de sanmıyorumsakin ol marco zoro ile ilgilenirken kingi kim devirecek sanıyorsun