9 kızıl kını 2 dakikada parça pinçik eden kaidoyu yamato tek başına luffy gelene kadar tutacakÇok rahat sağ bir şekilde kalarak Kaido yu engeller.Elbet zayıf noktasını biliyordur.Luffy gelene kadar tutar onu sonrası belli.
O dövüşü bende merak ediyorum.Arkadaşlar onu bunu geçin jimbe vs whos who ne olacak
Çok rahat kısmı haricinde maalesef dediğin gibi olur, ama ölse de güzel olurdu.Çok rahat sağ bir şekilde kalarak Kaido yu engeller.Elbet zayıf noktasını biliyordur.Luffy gelene kadar tutar onu sonrası belli.
hadi inşallah düşünsene zoroda silahlanma hakisi açıp alçıyı kaplıyormuş
Çok rahat dediğim sağ kalma kısmı : )Çok rahat kısmı haricinde maalesef dediğin gibi olur, ama ölse de güzel olurdu.
Hiç terbiye almamış ki. Ben erkeğim diye geziyor, babasının baş düşmanının adını kullanıyor, babasına adıyla hitap ediyor, orasını burasını açtığı yetmezmiş gibi Oden'in oğluna elletiyor, babasını öldürmeye gelen elin adamıyla (Ace) oturup içki içiyor...Çok rahat dediğim sağ kalma kısmı : )
Big Mom ın zayıf noktası varsa oda elbet o kısımdan gidecek.Yamato kendini Oden zannediyor bu bile başlı başına bir neden.Kaido nun Oden acısı yanında kızının kendisini Oden zannetmesi onda derin çöküntü yaratacaktır.Birde oğlum dediğinin füzelerini açarak ortalıkta dolaşması 2.ci darbe : )
Üzülerek şu mesajdan hiçbir şey anlamadığımı söylemek istiyorum.Yamato'nun boynuzları gerçekmiş. Acaba yerlerinden de çıkıyorlar mı?