Eee herkes abisinin yanında kendini güvende hissederZoro’ya güvenip o kadar atarlanıyor da olabilir.Yanlış anlamayın saldırırsa Zoro’yu kalkan olarak kullanabileceği için.
Eee herkes abisinin yanında kendini güvende hissederZoro’ya güvenip o kadar atarlanıyor da olabilir.Yanlış anlamayın saldırırsa Zoro’yu kalkan olarak kullanabileceği için.
Adam Zoro'yu yakalıncaya kadar sürünüyordu yerlerde iki bölüm Zoro taşıdı sağ kol seviyesine geldi xDZoro’ya güvenip o kadar atarlanıyor da olabilir.Yanlış anlamayın saldırırsa Zoro’yu kalkan olarak kullanabileceği için.
Pelerininden dayanıklıdır Zoro.Zoro’ya güvenip o kadar atarlanıyor da olabilir.Yanlış anlamayın saldırırsa Zoro’yu kalkan olarak kullanabileceği için.
Reisin üstünden akan kan damlası bile power up veriyor demek ki çok bereketli mahsül.Adam Zoro'yu yakalıncaya kadar sürünüyordu yerlerde iki bölüm Zoro taşıdı sağ kol seviyesine geldi xD
Ne oldu?Haberi duyuyor hala yatıyorsa Zoro bitmiş. Kid'e laf eden @Alpamis bundan söz etmiyor ilginç.
Luffy'nin ölüm haberi sonrası Zoro ardını dönmüş yatmış yine.Ne oldu?
Zoro King'i tokatlarsa benim için hiç keyifli olmaz. Büyük şeyler bekliyorum King'den ölmek üzere lan zorodan dayak yerse ohooo çöpmüş o zamanAynn öyle, zoro da ayağa kalkıp king’i tokatlamaya başlarsa Wano arc’ı benim için daha keyifli bir hale gelmeye başlayacak. Keşke alabasta arc’ı gibi olsa herkesin savaşını gösterse ahh ahh eski one piece tadı almayı özledim valla
Ölmek üzere olan bir Zoro 5 kaplan gücündedirZoro King'i tokatlarsa benim için hiç keyifli olmaz. Büyük şeyler bekliyorum King'den ölmek üzere lan zorodan dayak yerse ohooo çöpmüş o zaman
King ve Queen ikilisi reziller zaten. Kaido bunlarla iyi bile dayanmis. Su tayfaya Katakuri ve Cracker’i koy, tayfa cag atlar.Zoro King'i tokatlarsa benim için hiç keyifli olmaz. Büyük şeyler bekliyorum King'den ölmek üzere lan zorodan dayak yerse ohooo çöpmüş o zaman