Gidip Kinemon'a falan ağlarsa haklısın ama tayfadan birini daha çok sevmesi ve ağlaması şaşırtıcı olmaz.Mery'e ağlamamış Zoro başkasına ağlarsa küfür ederim.
Gidip Kinemon'a falan ağlarsa haklısın ama tayfadan birini daha çok sevmesi ve ağlaması şaşırtıcı olmaz.Mery'e ağlamamış Zoro başkasına ağlarsa küfür ederim.
Kılıç tutucusuŞimdi Sanji eline kılıç da almış oldu ya şu an kılıç ustası mı yoksa kılıç kullanıcısı mı?
Mery de tayfadan biriydi, ben küfürümü ederim ağa her türlü kime ağlarsa ağlasın.Gidip Kinemon'a falan ağlarsa haklısın ama tayfadan birini daha çok sevmesi ve ağlaması şaşırtıcı olmaz.
Hakatten tsden beri ne tadında sanji savaşı ne de tadında bir zoro savaşı gördük killer vs si hafiftiAsıl olay sanji’nin Quuen’i kıyafetsiz yenmesi. Eğer böyle bir durum söz konusu olursa iki yıllık bir eğitimde kendini en çok geliştiren tayfa üyesi olur net.
Aynn öyle, zoro da ayağa kalkıp king’i tokatlamaya başlarsa Wano arc’ı benim için daha keyifli bir hale gelmeye başlayacak. Keşke alabasta arc’ı gibi olsa herkesin savaşını gösterse ahh ahh eski one piece tadı almayı özledim vallaHakatten tsden beri ne tadında sanji savaşı ne de tadında bir zoro savaşı gördük killer vs si hafifti
Arada fark mı var?Şimdi Sanji eline kılıç da almış oldu ya şu an kılıç ustası mı yoksa kılıç kullanıcısı mı?
@Kenshiro Mery'den önceydi o.
Zoro’ya güvenip o kadar atarlanıyor da olabilir.Yanlış anlamayın saldırırsa Zoro’yu kalkan olarak kullanabileceği için.Asıl olay sanji’nin Quuen’i kıyafetsiz yenmesi. Eğer böyle bir durum söz konusu olursa iki yıllık bir eğitimde kendini en çok geliştiren tayfa üyesi olur net.