Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun yamatoyu yanında tutma sebebi onu orochinin yerine koymaktan başka bir şey değil bence. Çocuğunu zincirleyen ve durmadan döven bir adamın, çocuğu onun karşısına düşman olarak çıktığına çocuğuna "yumuşak" davranacağını hiç zattenmiyorm. 2 geri döndürmeye çalışma cümlesi görürüz fazlası gelmez. Linlinin çocuklarına tavrını gördükten sonra kaidodan daha farklı bir şey beklemiyorum ki kaido linline göre çok daha gaddar bir karakter
Kızını dövmeyen dizini dövermiş. Kaido, bu ahlak yoksunu Yamato'yu dövmesinde ne yapsın. Yamato biraz daha iyi bir insansa bunun sebebi babasıdır. :a:
 
Ya canım kan akıtır buna bir şey demiyorum. Mesajımda da yazdım zaten. Ama lanet olsun Yamato bana çok zarar verdi falan olayına gelmez asla. Çatıda Kaido'ya zarar verenlerden daha fazla zarar veremez. Tayfaya gelecekse güçsüzdür Sanji'den. Gelmeyecekse King kadar olabilir.

Luffy fanlığından atıldın dememe kızmışsın ama bir Luffy fanı şu aşamada teke tek ister. Neden mi? Teke tek olmazsa Oda'nın east blue'dan beri kurduğu tayfa içi denge bozulur Luffy aleyhine. Zoro 2. Adama Sanji 3. Adama Luffy kaptana klişesindeki kaptan kısmını Luffy tek başına alamamış olur. Bu olduğunda Red'n DNS'nin falan diline düştüğünde Yamato kurtarır seni.
Şu lafı zoro'ya söyledi sadece ki ona da tam söylemedi. Onun haricinde kid ve killer ne yaptı? Biraz kan alabildiler. Law meyve sayesinde 2 gamma ve counter çaktı. Bunlar bir şey değil ki. Yamato saf güç ve hakiyle kan almayı başaracaksa zaten bunlarla en azından aynı ligde olduğunu gösterecektir. Daha bir de meyvesi var.

Normal bir 1. Adam 2. Adam durumu yok kaido'nun tayfasında. Kaido king ve queen'i zorlanmadan aynı anda indirir. Diğer arc bossları bunu yapamazdı. Bahsettiğimiz adam şu anda en güçlü korsan denilen kişi. Bir zahmet luffy tek de alamasın. Ama Yamato da 3 4 sayı dayandıktan sonra olay en sonunda 1 vs 1 e dönecek tabii. Ama ben buna 1 vs 1 demem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık