Amiral seviyesi olabilmek için önce Yonkou seviyesi olmalı senseycimElf gözlerim haftaya Yamato için Amiral yorumları görüyor.
Amiral seviyesi olabilmek için önce Yonkou seviyesi olmalı senseycimElf gözlerim haftaya Yamato için Amiral yorumları görüyor.
Her türlü bildirimi açtım kanalında. 1015 videosuda gelirse söz verdiğim gibi 15 farklı hesaptan abonelik geliyor.Sayın Eric Cartman, Kid ve Yamato hakkındaki görüşlerini alabilir miyiz? Videonun son kısmında da sen ol. :s
Dikkat edin yol çalışması var !!!Kaidonun yamatoyu yanında tutma sebebi onu orochinin yerine koymaktan başka bir şey değil bence. Çocuğunu zincirleyen ve durmadan döven bir adamın, çocuğu onun karşısına düşman olarak çıktığına çocuğuna "yumuşak" davranacağını hiç zattenmiyorm. 2 geri döndürmeye çalışma cümlesi görürüz fazlası gelmez. Linlinin çocuklarına tavrını gördükten sonra kaidodan daha farklı bir şey beklemiyorum ki kaido linline göre çok daha gaddar bir karakter
Muhtemelen “ben Odenim” dedikçe babasının yaraları sızlamıştır ve o yüzden böyle olmuştur araları. Senelerdir işkence gören taraf aslında KaidoKaidonun yamatoyu yanında tutma sebebi onu orochinin yerine koymaktan başka bir şey değil bence. Çocuğunu zincirleyen ve durmadan döven bir adamın, çocuğu onun karşısına düşman olarak çıktığına çocuğuna "yumuşak" davranacağını hiç zattenmiyorm. 2 geri döndürmeye çalışma cümlesi görürüz fazlası gelmez. Linlinin çocuklarına tavrını gördükten sonra kaidodan daha farklı bir şey beklemiyorum ki kaido linline göre çok daha gaddar bir karakter
Benim fikrim şöyle:Ölmez. Toplamda üçü ölse benim için büyük bir şaşkınlık olur mesela.
Kanjuroya bile emin olamıyorum diyeyim gerisini sen anla. Hikayenin gidişatı açısından güzel olur böyle kayıplar ama gösterip izletmeyen Oda gerçeği de var.Benim fikrim şöyle:
İki hanelilerin hepsi bire iner, dramatik olması açısından.
İzo veya Kiku ölür, kiku muhtemelen, İzo' yu çok tanımıyoruz çünkü.
Köpek ve Kedi' den biri ölür, daha ağırbaşlı olduğu için muhtemelen Köpek.
Bunların dışında ölümleri halinde ağır dram kasılacak olanlar var,
Kawamatsu ölür, Hiyori' yi boşuna büyütmedi, ölmesi lazım.
Kinemon da net ölür.
Kanjuro zaten ölür.