Sonraki sayıda Yamatodan da luffy gibi kral haki kullanımı görebiliriz. Kaido belli ki buna her şeyi öğretmiş. Kaidonun tekniklerini kullanıyor.
Ya canım kan akıtır buna bir şey demiyorum. Mesajımda da yazdım zaten. Ama lanet olsun Yamato bana çok zarar verdi falan olayına gelmez asla. Çatıda Kaido'ya zarar verenlerden daha fazla zarar veremez. Tayfaya gelecekse güçsüzdür Sanji'den. Gelmeyecekse King kadar olabilir.Kid ve killer'ın aval aval baktığı kaido'dan yamato oluk oluk kan akıttığında görüşürüz. :s
İşkence değilde şöyle geçiyor.Kaido'nun Yamato'ya işkence yapıp durduğu hangi bölümde geçiyor? Ben unuttum. @Yamato
İşkencr değil de dövdüğünü söylüyorduKaido'nun Yamato'ya işkence yapıp durduğu hangi bölümde geçiyor? Ben unuttum. @Yamato
Bunların güya en iyisi gevşek Wb, o bile Wanoyu kurtarmak istiyor diye Ace'i dövüyordu. Ne olacaktı ki başka? Kayaların alayını at çöpe gitsin. Garp az bile yapmış bunlaraİşkence değilde şöyle geçiyor.
Bence Kaido acımaz Yamato'ya. Patlayıcılı kelepçe takmış, kendisine karşı çıktığında tereddüt edeceğini sanmam.Hiç sanmıyorum. Luffy geri dönene kadar Kaido'nun oyalanması için sadece Yamato. Oyalaması da muhtemelen babanın kızına kıyamaması sonucu olur. Yani öyle ciddi hasar da veremez. Quenn vs Chopper gibi düşün. Hatta Oda kafasında buradan yola çıkarak bile yapmış olabilir Chopper vs Quenn'i(Choppi'ye dövüş çizmek istemez ama yeni gücünü de göstermek gerekir aklına ana dövüş için yaptığı şey gelir). Sonunda Kaido kendi kızını öldürmeye niyetlendiğinde Luffy çıkar gelir veeeee
–Gözcümü ağlattın!!!
+ adadan kaçmasın diye patlayıcı kelepçe takıyor.Vay ayyaş Kaido vay, çocuk da dövüyormuş.