Ben gizli forvetim cane. İhtiyaç anında işi görüp çekilirim. Alpa daimi nöbetçiReis sen Alpadan daha ileri seviyesin de hiç belli etmiyorsun
Şaka bir yana Zoroyu Odadan bile daha etkili kullanan biri varsa o da Sanjidir.
Ben gizli forvetim cane. İhtiyaç anında işi görüp çekilirim. Alpa daimi nöbetçiReis sen Alpadan daha ileri seviyesin de hiç belli etmiyorsun
Sen bu amatörlükle beni mi yeneceksinKonu op ise her türlü Luffy fanları kazanacaktır cane sen boşuna hayal kurma
O değil de sen dikkat et kendine. Git kendini banlat yine yoksa zor kurtulursun Alpanın elinden. Zaten üstüne bir de TS taraftarıymış bremin. İki insan her konuda zıt olamaz ki bu kadar
Oda uyduruyorsa ne yazık ki serinin gerçeği oluyor artık onlar canısı.
Tek yiyen Luffy mi kazanacak serinin gerçeğini Sen zaten bu iki mesajla kendi kafana harakiri yapmışsın xDZorodan bana ne be garim şu sahnede. Kinnemon gerçeği varken hele böyle mukayeselere ancak güler insanlar.
He Luffy yenecek hem de Oda demişse serinin gerçeğidirSen bu amatörlükle beni mi yeneceksin
Tek yiyen Luffy mi kazanacak serinin gerçeğini Sen zaten bu iki mesajla kendi kafana harakiri yapmışsın xD
Demek ki savunma ihtiyacı duymuşsunBen gizli forvetim cane. İhtiyaç anında işi görüp çekilirim. Alpa daimi nöbetçi
Şaka bir yana Zoroyu Odadan bile daha etkili kullanan biri varsa o da Sanjidir.
Kinemon'un tek yemediği saldırıdan tek yedikten sonra gerçek olsa ne olur yalan olsa ne olurHe Luffy yenecek hem de Oda demişse serinin gerçeğidir
La Redi en son kendin çizip kalın kaşlı Zoroyu başrol yapıp yeni evren kurarsın sen bu kafayla. Sonu oraya gidiyor.
Yalnız onlar da kalkacak.Hasır şapkaların birçok kez Big Mom'la karşılaşıp, her seferinde kaçmayı başarabilmeleri bir yana; Big Mom'ın homie'si Zeus bile Big Mom'ın elinden kurtulmayı başarmışken, teke giden Ulti ve Page 1 için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum herkesi.
Kaybedeceğini bildiğin savaşa girme la sen de o zamanKinemon'un tek yemediği saldırıdan tek yedikten sonra gerçek olsa ne olur yalan olsa ne olur
Kazanıncaya kadar girmene izin verilen testi geçmen bir başarı değildir kaşsız.
Savunma mı kaldı Gari? Adam resmen komaya üç kala su altından ulusa sesleniş yapmış. Şahsi fikrim böyle bir asisti kesinlikle beklemiyorduk.Demek ki savunma ihtiyacı duymuşsun