Aslında Kaido meselesi kimilerine seriden soğutacak kadar mantıksız gelse de kabul edelim hepimizi şaşırttıSanji bile alışmış mucizelere sıfır heyecan, resmen bir OP okuyucusu.
Aslında Kaido meselesi kimilerine seriden soğutacak kadar mantıksız gelse de kabul edelim hepimizi şaşırttıSanji bile alışmış mucizelere sıfır heyecan, resmen bir OP okuyucusu.
Kendisi değil de meyve ruhu veya roger'ın iradesi ile söylenmiş olabilir.Abi luffy bilinci kapalı haldeyken saga sola nasil haber gonderiyor onu anlayamadım . Kalp korsanlarına bile haber göndermis kurtarilmak icin
4.duvarı yıkmış plotun farkında adam ne yapsın kaybedeceğiz mi desinSanji bile alışmış mucizelere sıfır heyecan, resmen bir OP okuyucusu.
Bence sonuç belirlenir fakat çok uzun sürer çünkü daha diğerlerinin dövüşlerini bekliycezSence bir sonraki Luffy vs Kaido, savaşın sonucunu belirler mi, yoksa daha da uzar mı bu iş
Zoro'nun da şuuru inmiyor@RedTeroR la Alpaya o kadar laf ettin ama Luffy gözüne perde inse de şuurunu kaybetmiyormuş belli ki. Beni de şaşırttı. Seni Alpanın elinden alamayız artık. Kaşını kuşan şimdiden.
Onu bayıldığında Kaidoya ters ters bakmasından anlamıştık zaten de Zoro bilincini kaybetmiyorki her türlü uyanık@RedTeroR la Alpaya o kadar laf ettin ama Luffy gözüne perde inse de şuurunu kaybetmiyormuş belli ki. Beni de şaşırttı. Seni Alpanın elinden alamayız artık. Kaşını kuşan şimdiden.
@carpe d. em Zoro konuşurken kendi ağzını kullanıyor, aaa bir sıfır öndeyiz, Luffy de bilincini kaybedip ağzını kullanarak konuşsun öyle gelinOnu bayıldığında Kaidoya ters ters bakmasından anlamıştık zaten de Zoro bilincini kaybetmiyorki her türlü uyanık