Luffy'nin bildikleri.Geliyor gönlümün efendisi luffy yine bişeyler düşünmüş kesin bir bildiği var
Luffy'nin bildikleri.Geliyor gönlümün efendisi luffy yine bişeyler düşünmüş kesin bir bildiği var
Kalkacak tabii ki Kin'emon bile kalkıyor ama kalktıkları gibi yine teke giderler bence. Ulti'yi Nami alır, Page One'ı da Usopp alır ya da Zoro ayağa kalkıp keser. Usopp'a güvenemedim.Yalnız onlar da kalkacak.
Kid bence birkaç bölüme p. up alır.Luffy p.up üzerine p.up alırken Oda tarafından kısıtlanan Kid'den Oda'ya sitem.
İnşallah. Alsın artık bir haki ile alakalı bir şeyler falan. Meyve uyanışı kurtarmaz gibi pek etki edeceğini sanmam.Kid bence birkaç bölüme p. up alır.
Kid & Law vs Big Mom dövüşünün ne kadarını okura gösterecek merak ediyorum. Bu sayıda biraz ipucunun verildiği üzere Zoro da King'le dövüşürse detaylı görme beklentimizin olduğu eşleşme sayısı epey artacak. Umarım her birine haklarını verir.İnşallah. Alsın artık bir haki ile alakalı bir şeyler falan. Meyve uyanışı kurtarmaz gibi pek etki edeceğini sanmam.
Kid balon da onu geçin bişey olmaz ondan xD Benim anlamadığım bu koca ana neden hala krize girmedi nasıl hala açıkmadı DDİnşallah. Alsın artık bir haki ile alakalı bir şeyler falan. Meyve uyanışı kurtarmaz gibi pek etki edeceğini sanmam.