Mifak donanmadan kaça kaça Wano ya geliyormuş 

Tayfanın bir kısmı denizaltında.Kalanıda dövüş alanında.Denizaltı ile Luffy alınması en büyük ihtimal dahilinde.Law in tayfası kalenin içinde dövüşüyorlardi Bepo ve diğerleri hangi sayıydi unuttum.Yani Law denizaltısı devre dışı Luffy kurtarmada.Jininbeide bu halde yardım edemez.
Kim gelicek acaba. Spoiler gelseydi bir.
Çok oldu.Peki ozaman daha önce tutturdugu oldu mu![]()
Chopper'ın daha yapabileceği bir şey yok ama diğer ikisine katılıyorum. Gına geldi.Tek bir isteğim var sadece tek sanji usopp ve chopper artık ezilmesin ağlamak istiyorum beni çileden çıkardılar
Baktı savaş var yanlış gelmişim deyip geri dönerMifak donanmadan kaça kaça Wano ya geliyormuş![]()
Ya choppera ne olacağını biliyoruz ama queen 0 hasarla kurtulacak tabiki yensin demiyorum ama oda chopperin önüne bu kadar büyük lokma koyarsa ne olacağı belli oluyor zatenChopper'ın daha yapabileceği bir şey yok ama diğer ikisine katılıyorum. Gına geldi.
Momo nun başı ağrımasaydı direk denizaltı derdim ama Momo dan bir şeyler çıkacak sanırım. Ayrıca Momo nun gücü sadece Zunisha için geçerli değildir bence. Wano nun etrafında yüzyıllardır yaşayan antik kara canlıları da olabilir.Law in tayfası kalenin içinde dövüşüyorlardi Bepo ve diğerleri hangi sayıydi unuttum.Yani Law denizaltısı devre dışı Luffy kurtarmada.Jininbeide bu halde yardım edemez.
Kim gelicek acaba. Spoiler gelseydi bir.