Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torpilli işte adam olsa Wanoya önceden gelirdi :(
Adam mı?

Kaido zamanında dövmüş büyük ihtimalle, sen de Joy Boy çıkmadın kızıl oğlan demiş. O günden beri ona buna yanlıyor Joy Boy bulmak için.
Olabilir. Marineford'a gelmesin diye durdurduğu zamanki olay da çok farklı çıkabilir. "Kaido abi Luffy kesin Joy Boy, şimdi gelme ki Luffy ölmesin, vakti gelince o sana gelecek." falan demiştir.
 
Benimde beklentim yok zaten usopptan sadece bir umut ts den sonra değişmiş gelişmiş ve birazcık cesur olmuştu wanodaki hali tayfaya ilk katıldığı halinden daha kötü sanjiyi benim gözümde ilk bitiren hayalini izlemeyi bırakması oldu deniz kızı adasında 2 adet kadın memesini hayaline tercih etti zaten bu suit muhabbetini hiç sevemedim bu adam güzel giyimiyle falan bilinir şimdi Power Rangers oldu
Komedi sahnelerini o kadar ciddiye almaya gerek yok ya. Suitin görünümünü ben de sevmiyorum ama modifiye edileceğini söyledi. Bu haliyle Sanji'ye hiç yakışmıyor.

Dediğim gibi Usopp'tan beklentim kalmadı. Adama 2 yıldan sonra doğru düzgün power up vermedi. Gözlem hakisini kullanır gibi oldu ama bu seviyede zaten herkes kullanıyor. Serinin sonunda bir anda cesur bir karakter olacak sanırım. Nami'nin de hayali dünya haritasını çizmek ama eline kalem aldığını görmek. Onunki de seri sonunda gözükecek :D .
 
Bu Joyboy belkide bir kişi değil seçilmiş kişidir. Kaido'nun sen Joyboy değilsin dediği olay o olabilir ki böyle bir şey olmasını hiç istemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık