Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki madde hariç doğru olduğunu düşünüyorum. Son 2 madde Oda’nın bir sayıda yapamayacağı kadar fazla; kaldı ki çok abartı.
 
1015: tahminim
Kappa zoro sanji izo şimdi napmaları gerektiğni tartışır o sırada 1 anons daha yapılır kiku ve kinemon'un öldürldüğü teslim olmyanların aynı kaderi paylaşacağı anons edilir. Copper'ın süresi dolmuştur queen işini bitirecekken drake araya girer ve onu kuratarır marco vs king görürüz az da olsa.

Yamato momo hakkında endişlenir ve kaido'nun hala yukarda olup olmadığnı bilmediği icin geri dönmeye karar verir.

Kaido shinobu'ya thundur bagua ile saldırır hem momo hem shinobu bilincini kaybeder ve momo'yu eline alır ve onun yanın da performance sahnesine götürür. Kaido eğer samuraylar teslim olmazsa momo'yu öldüreceğni söyler marco müdahale etmeye calışır ama king engel olur ve onu yaralar.
 
Son düzenleme:
Neler oluyor ? Neler gözlerime inanamadım bir bölüm için fazla bu kadar aksiyon, aşırı gerildim. Coby tokatlamış herhalde xd gelsin herkes Wano ya gelsin @Dark King yav yoksa Kizaru mu geliyor :eek:
Kizaru gelirse wano arc hemen biteceği için gelmeyecek muhtemelen. Daha uzatacak çok şey var Oda'nın kafasında. Gelmesin demiyorum tabi, gelsin de tokatlasın Kaido'yu. Seriye heyecan gelir, bambaşka bir seviyeye evrilir. Hatta yeni shogun da Kizaru olsun, kılıcı var sonuçta. :)
 
Coby'nin tek başına gittiğini düşünecek kadar hayalperest arkadaşlar görüyorum :) Gittiği yetmiyor gibi bir de Hancock'u yakalıyor üstelik... Serin hikaye.
Hikaye aslında baya serin. Normalde Coby'nin tek yeyip dönmesi gerekiyor ama çocuk doğru düzgün savaşa girmeden Luffy'den hızlı gelişti. Utanmasa seri sonu amiral olacak. Utanmayacaktır muhtemelen :oops: .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık