Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
law gibilerin meyvesi büyüdür ve ya kendi bölgesinde kraldır istediğini yapar meyve ile bunu demek istiyorum
Law'ın meyvesi büyü değil. Bundan emin olabilirsin. Meyvesi çok op/aykırı bir meyve olduğundan oradan buradan şuradan bir şekilde sOda kısmak durumunda kalıyor. Yoksa kendi açtığı oda içerisinde her istediğini yapan önünde kimsenin duramayacağı biri haline gelir.

 
Eğer çeviri doğruysa ve ben doğru anladıysam Luffy ve reenkarnasyon iddiaları yatıyor.

Çünkü Kaido Luffy'ye "Sen de Joy Boy olamayacaksın " diyor. Eğer Joy Boy reenkarnesi olsa "Demek sen de Joy Boy değilsin." derdi. Bu Joy Boy olunması gereken bir şey sanırım. Zaten olduğunuz birisi değil.

Edit: Yahu zaten Luffy'nin öyle olmadığı Neptün'ün sözlerinden belliymiş.
Joy Boy'un yerine getiremediği sözü onun yerine birisi getirecekmiş. Joy Boy dönecek denmiyor. Tabii bu yine reenkarnasyona benzetilebilir bazı üyeler tarafından da tam anlamıyla katılmam buna da.

Böyle olunca kafamda bir oturur gibi oldu. Joy Boy adayı yok edip Noah ile birlikte yüzeye çıkmaya onları insanlıkla barıştırmaya çalışıyordu. Bir sebepten dolayı yapamadı ve de bu Luffy'ye kaldı. Luffy'nin er ya da geç adayı yok etmesi de tabii ki Luffy ada yok eden bir gaddar olduğundan olmayacak.
 
Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla Rocks korsanları Joy Boy'u biliyor. Kaido, Luffy'nin Joy Boy olamayacağı konusunda doğruyu söylemiş. Joy Boy'un beceremediği şeyleri yapacağı için Joy Boy olamaz.

Momo veleti gerçekten merak konusu. Çocuğa nasıl bir misyon yükledi acaba. Zunesha'yla ilgisi olabilir ama muhtemelen farklı bir mevzu. Uranus'u kontrol edecek kişi çıkmasa bari. Kimi sevmesek önemi daha da artıyor arkadaş :D .

Kınların yavaştan ölme vakti geldi. Buraya ölmek için gelmişlerdi zaten. Birileri ölmeli artık.

Bölümü genel olarak beğendim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık