Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm luffy'nin joy boy olduğu kesinleşti kaido luffy kaybetti diye sen joy boy değilsin diyor ama biliyoruz ki luffy geri dönüp alt edecek kaido'yu.
 
İki mesajdır boşuna çığırtkanlık etmedik
Luffy dönüşte dalacak diye
Beleş pavır apın kralını alacak Luffy
Joy Boy he:hoo: :artiz:
 
Bağırın T.T. Chopper diye. Hep dedim bu veled potansiyel bakımından çok yuksek. Ulan Quenn'i alırsa ne kahkaha atarım diğer bütün tayfa üyelerine. Hey gidi benim T.T.'m be.

Luffynin artık bir silah kullanma zamanı gelmedi mi sizce.Kaiodo Bigmom Shanks ,Roger , WB vs. gibi büyük adamlarin kullandıkları silahlar kılıçlar var.Oda bizim lütfiye vermeyi düşünmüyor mu acaba.

Bu kalibrede adamların silahları ile yaptığı saldırılar devasa, Luffy nin elleriyle durdurmasi saçma geliyor.Heleki yeni öğrendigi haki ile G4 moduna girmeyecekse en azından ise yarar birşeyler kullansın.

Monkey d. Luff, soyadını Oda boşuna koymadigini düşüncesi geliyor insanın droganball daki songoku gibi bir sopa kullansa oda maymun gibi kuyrugu Luffy gibi tipi vardı.

Yok ya kullandirmaz Odanin aklıma gelmez ?
O terlik ile savaşıyor be dostum. Wano halkının annesidir Luffy. En sonunda çıkartıp atacak o terliği analar gibi.
 
''Şimdi çarşamba günü cuma namazı çıkışı çölde giderken karşıma 2 yaratık çıktı. Biri jurasicten kaçmış dino, diğeri patlayan şeker. Çektim kılıcımı Allah ne verdiyse bir ona vuruyorum bir buna vuruyorum'' a döndürdü çoppırım ortalığı.

Chopper sağ kol olsun diyorum bundan sonra ? (erkeğim hem akıllı hem mantıklı hem doktor hem acil durım yiyecek desteği daha ne olsun adamda)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık