Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vs den kaçan yoca yürekli korsan kral. Bence denizin dibini boylarken bizim plot plot armor devreye girer,luffye vahiy ve güç gelir denizin altında at fava bekle.
Korsan Kral dediğin bazen de mangaka gücünü arttırsın diye geri çekilir. Ee Luffy ölecek değil ya tabii ki plot armor devreye girecek :)
 
Bölüm başlığı ile ilgili şöyle bir bilgi var belki ilginizi çekebilir:

One Piece Chapter 1014 is titled "Life no Ogenyakuza (Life's Crap Actor)" from a song by Japanese veteran singer Akhiro Miwa. In this story, One Piece should refer to Kanjuro.

The main idea of the lyrics is: I am a crappy actor in this scene of life, nothing good. But if someone can give me a chance to put me on the stage, then I will prove to the world that I am a genius.
 
Luffy Dof ile dovusurkende hakisi bittiginde yuruyecek mecali kalmamisti , spiker sirtinda tasiyordu bence gayet normal. Luffy bir sekilde bu zayifligin onune gecmeli. Bu acidan bakinca tayfada bariz zayifligi olmayan bir Zoro var. kaido’nun zayifligi alkol krizi olabilir ne zamandir icmiyor.
 
Luffynin artık bir silah kullanma zamanı gelmedi mi sizce.Kaiodo Bigmom Shanks ,Roger , WB vs. gibi büyük adamlarin kullandıkları silahlar kılıçlar var.Oda bizim lütfiye vermeyi düşünmüyor mu acaba.
Oda'nın Luffy'nin eline bir çöp verip hadi artık bununla savaş diye düşünmesi için bir sebep yok ortada.
 
Bu haki biten bir şey ise niye bir tek Luffy'nin bitiyor? :(
Odanın sıkıntılı yanı da bu zaten güç parametlerini yansıtamıyor bilemiyorum belki bana böyle yansıyor olabilir oyun, isekai VS bu tarzları daha çok sevdiğimdendir. Serideki ana güç odağından (meyve, haki) gidecek olursam adam sadece başlık olarak ayırmış bitirmiş işi. Bildiğiniz üzere meyzw logia paramecia zoan bu kadar. Haki de b. k. h bu. Yani ne demek istiyorum adam bir kap koymamış ortaya ki bu güçlüdür zayıftır neyse anlayalım. Yani bir alt üst güçler arası ilişki bana geçmedi detaya gidilebir Di. Meyve için bir örnek verecek olursam law mesela dof. ile savaşırken ah öldüm bittim güc kalmadı la dof sonuna kadar meyve gücünü kullandı bari şuna de işte law gibilerin meyvesi büyüdür ve ya kendi bölgesinde kraldır istediğini yapar meyve ile bunu demek istiyorum haki de de aynı durum keza biri diyor hakim senden yüksek öteki hadi lan görecez tak soprano gitti mefta bana geçmedi yani anlatabildim mi bilemiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık