Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin en az 2 kez öleyazmadan Kaido'yu yeneceğini düşünen yoktur ve yenilmesi normal ama kendisinden daha güçlü olan rakiplere karşı ikidir benzer hataları yapan Luffy için söylenen, ''bakınca aptal gibi gözüküyor ama savaş zekası çok yüksek'' söylemi geçerliliğini yitirdi diyebilir miyiz artık? Serideki en güçlü 5-10 karakterden biriyle teke tek atıyorsun ve hakinin bittiğini gomu gomu dedikten sonra fark ediyorsun.
Oda'nın niyeti ne acaba? Katakuri dövüşünde bu sahne gerçekleştiğinde Luffy savaş alanından Brulee aracılığıyla kaçmıştı ve sonrasında Rayleigh flashback'leri başlamıştı. Hiç de öyle durmuyor ama acaba Luffy kendisi mi atladı aşağıya?
vs den kaçan yoca yürekli korsan kral. Bence denizin dibini boylarken bizim plot plot armor devreye girer,luffye vahiy ve güç gelir denizin altında at fava bekle.
 
Suya düşme olayı sırasında, Hala çok yetersizim diye dert yanacak, yaşamının sınırına ulaşacak suyun içindeyken, bu olay ve suyun içinde olması sebebiyle meyvesi uyanacak. Meyvesi uyanınca, suyun zeminini azıcık bir güç ile lastiğe dönüştürüp kendini su üstüne fırlatacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık