Aga dur zaten ortalık karışık.İster misin bu düşme Luffy'nin geleceği görme muhabbeti olsun
Aga dur zaten ortalık karışık.İster misin bu düşme Luffy'nin geleceği görme muhabbeti olsun
Roger' ın gemisindeki yumurta benzeri şeyin Uranus olduğu kesinleşti gibi oldu galiba. Hava kontrolü ile Nami' yi bağdaştırmış olmalı. :T Zaten Shiki ile karşılaşmasında yumurta gemideydi ve havada birden bire fırtına çıkmaya başlamıştı.Momonosuke reads something in odin's diary that leads him to believe Nami might be an ancient weapon
sahteymiş. Bende şaşırdım ama :/Roger' ın gemisindeki yumurta benzeri şeyin Uranus olduğu kesinleşti gibi oldu galiba. Hava kontrolü ile Nami' yi bağdaştırmış olmalı. :T Zaten Shiki ile karşılaşmasında yumurta gemideydi ve havada birden bire fırtına çıkmaya başlamıştı.
Daha da beter de düşene vurmayayım dedim.Sanji fanlarının acıyacağı kadar kötü durumda değil yahu. xd
Avatarına baktım Zoro'nun hali de pek iç açıcı görünmüyorDaha da beter de düşene vurmayayım dedim.
Kral sen hangi taraftasın??Avatarına baktım Zoro'nun hali de pek iç açıcı görünmüyor
İntikam soğuk yeniyor Red reis. Allahsızın sopası yok işte. Bir yeşile veriyor bir lastiğe. Merak etmeyin, başta soğuk geliyor ama zamanla alışıyorsunuz.Avatarına baktım Zoro'nun hali de pek iç açıcı görünmüyor