Vallaha aşırı sevindim. Sadece aşırı şaşırdım. Ben Peros bekliyordum. Adam Queen'e yürüdü. Daha ne kadar iyi olabilir ki ?
Vallaha aşırı sevindim. Sadece aşırı şaşırdım. Ben Peros bekliyordum. Adam Queen'e yürüdü. Daha ne kadar iyi olabilir ki ?
Ahahaa. Hadi Kid ve Killer neyse de Zoro ve Law yenilmedi yani?Tayfayı bıraksa o da rahatlasa biz de xD
Diğerleri yenilmedi ki niye diğerlerini söylesin ? Zoro yenildi sadece.
İddia diyor yaVar mısın iddiaya?
La Luffy battı ölecek falan sanacak kadar şapşik biri değilsin kaşlarından utan Milletin gözü önünde evire çevire dövecek Kaidoyu
Ne komik wano sonu görecegizZoro, Luffy'nin bir şey bulduğundan bahsediyordu
Yüzmeyi öğrenmiş olabilir (!)
Olay şu bunu dedikten bir bölüm sonra Off-Screen bir şekilde aşağı düştü.Yonkouların imajını kurtarmak adına Luffy'nin bu halleri düşmesi benim için sorun teşkil etmiyor hatta olması gereken bu. Neden bu kadar dert edildi bu durum :/ Luffy bana bırak dediği zaman iş bitseydi ohooo. İşimiz işti.
Onu @Raiden sormuştu da haklı bir soruydu La daha geçen hafta konuştuk zaten mevzuyu. Luffy net yenildi yani şu an eğer doğruysa. Bir sonraki müsabakaya bakarız artıkİddia diyor ya
Hayatımın neşe kaynağı. Luffy vs Kaido olduğunda, Luffy alacak 1v1 diyecek misin demedin mi ? Ben de sana evet 1v1 derim ama olmazsa sen de dersin dedim, sen ne yazdın ? 1v1 oldu genç, 1v1 oldu bilmem anlatabiliyor muyum
@Alpamis Law yenilmedi.