Montana 25 May 2021 #23 RedTeroR dedi ki: Spoileri böyle okudum. Kaido sen ne boş adamsın ya, bir de izlemiş. İşini yap işini. Genişletmek için tıkla ... Battığını izleyem ki sonradan okuyucu bu mal niye öldüğünden emin olmadı demesin.
RedTeroR dedi ki: Spoileri böyle okudum. Kaido sen ne boş adamsın ya, bir de izlemiş. İşini yap işini. Genişletmek için tıkla ... Battığını izleyem ki sonradan okuyucu bu mal niye öldüğünden emin olmadı demesin.
Kuroashi no Sanji 25 May 2021 #24 Abi mükemmel bölüm olacak ya! Chopper'ın sefiriyiz ulan!!! Gizli İçerik
carpe d. em 25 May 2021 #27 Kaido Luffy'yi yalnızken dövdü Luffy Kaido'ya meydan dayağı çekecek la mevzu bu! Şanı yürüsün aslanın ?
Kaido Luffy'yi yalnızken dövdü Luffy Kaido'ya meydan dayağı çekecek la mevzu bu! Şanı yürüsün aslanın ?
Roronoa 25 May 2021 #28 YonToryu dedi ki: Ciddi anlamda üzülüyorum artık karaktere. Sempatim arttı iyice Sanji'ye. Genişletmek için tıkla ... Ben bundan dolayı adımı değiştirdim
YonToryu dedi ki: Ciddi anlamda üzülüyorum artık karaktere. Sempatim arttı iyice Sanji'ye. Genişletmek için tıkla ... Ben bundan dolayı adımı değiştirdim
RedTeroR 25 May 2021 #29 - Bao Huang tüm adaya Luffy'nin yenildiğini ve teslim olanların Kaido'nun adamı olmalarına izin verileceğini söylemiş. Haberi alan Zoro ve Sanji Gizli İçerik @carpe d. em ya çık git şuradan hala senaryo düzüyor ya.
- Bao Huang tüm adaya Luffy'nin yenildiğini ve teslim olanların Kaido'nun adamı olmalarına izin verileceğini söylemiş. Haberi alan Zoro ve Sanji Gizli İçerik @carpe d. em ya çık git şuradan hala senaryo düzüyor ya.