Aslında Kaido'nun Luffy'i bayılttıktan sonra diğerlerini kendi safına çekmeye çalışacağını çoğu kişi tahmin etmişti, bizim forumdan da yazan vardı. Sadece Sanji vs Queen konusunda tahmin edilmez reis.Oda'nın senaryosu iyice öngörülemez bir hâl almaya başladı. İyi mi oldu kötü mü oldu bu, bilemedim ama. Sonraki sayının ne olacağı konusundaki bilinmezlik heyecan verici, lakin işleri iyice sarpa sarması tatsızlık veriyor. Belli ki Oda bu arcta başka bir şey deniyor, alışık olmadığımız bir şeyi. Bir bölüm tam çıksın da bakalım neler olacak.
Kahkaha attım çok iyiydi. Eğer şakaysa tabi xDZoro, Luffy'nin bir şey bulduğundan bahsediyordu
Yüzmeyi öğrenmiş olabilir (!)
Bakacaksın tabi başka bir ihtimalin mi var.Onu @Raiden sormuştu da haklı bir soruydu La daha geçen hafta konuştuk zaten mevzuyu. Luffy net yenildi yani şu an eğer doğruysa. Bir sonraki müsabakaya bakarız artık
Niye düştün ?Tamam belki suya düştüm ama bir sor bakalım niye düştüm?
-MDL
Tek bölümde olması sıkıntı. Birkaç bölüm dövüşeydi çocuk bari.Yonkouların imajını kurtarmak adına Luffy'nin bu halleri düşmesi benim için sorun teşkil etmiyor hatta olması gereken bu. Neden bu kadar dert edildi bu durum :/ Luffy bana bırak dediği zaman iş bitseydi ohooo. İşimiz işti.
Beşiktaş başkanı mısın la sen bu nasıl cevap?Bakacaksın tabi başka bir ihtimalin mi var.
Bir çift kaş gördümNiye düştün ?