Luffy geleceği göremedi heyecan yaptı, geleceği görsün bittin sen KaidoÖnceden 3 kılıç > Zoro idi.
Şimdi tek kılıç> Zoro oldu milletin derdi hala Luffy.
Luffyi denizden kara kral kurtarırGün bugündür cemaatı müslimin kaido momoya dalıyor beyzbol topuna vurur gibi vuruyor aya gönderir herhalde
Luffy korsanlar kralı oluyor luffy antileri ağlıyorLuffy geleceği göremedi heyecan yaptı, geleceği görsün bittin sen Kaido
Luffy, ellerinde Karioseki olmasına rağmen antreman yapıyor bittin sen Kaido
Luffy, içten patlamalı haki eğitimi alıyor, bittin sen Kaido
Luffy, Kral hakiyi kullanıyor artık bittin sen Kaido
Luffy, suya girmiş suda uyanacak power up alacak bittin sen Kaido
Luffy, uyanışı açsın biteceksin artık Kaido
Olay onla bitiyorsa 10 yıl sonra gel sonuca bak git niye bu eziyeti çekiyorsunLuffy korsanlar kralı oluyor luffy antileri ağlıyor
La ben ölüp ölüp dirilecek dedim. Hatta bundan ta seneler önce tüm hakilerde gelişecek yetmiyeecek yeni meyve teknikleri felan çıkaracak o bile yetmeyecek muhabbetleri yaptıydım.Luffy geleceği göremedi heyecan yaptı, geleceği görsün bittin sen Kaido
Luffy, ellerinde Karioseki olmasına rağmen antreman yapıyor bittin sen Kaido
Luffy, içten patlamalı haki eğitimi alıyor, bittin sen Kaido
Luffy, Kral hakiyi kullanıyor artık bittin sen Kaido
Luffy, suya girmiş suda uyanacak power up alacak bittin sen Kaido
Luffy, uyanışı açsın biteceksin artık Kaido
Luffy dayak yemesi hırsı süper oda sağolsunOlay onla bitiyorsa 10 yıl sonra gel sonuca bak git niye bu eziyeti çekiyorsun
Onu bunu bırak reis bu Luffy niye yine düştü. Bu oda niye böyle yapıyor kalbim kırık.Bu arada Luffy şu an WB'nin savaşmaktan korktuğu adama karşı.
Gerilim tırmandırıyor güya. Yonkou hakkı verecek kendince. Ama şu anime muhabbeti doğru ise benim hoşuma gider devam etsin.Onu bunu bırak reis bu Luffy niye yine düştü. Bu oda niye böyle yapıyor kalbim kırık.