Ve Luffy yine dayak yiyor orda Wb korktugu degil tayfasını riske atamadıBu arada Luffy şu an WB'nin savaşmaktan korktuğu adama karşı.
Ve Luffy yine dayak yiyor orda Wb korktugu degil tayfasını riske atamadıBu arada Luffy şu an WB'nin savaşmaktan korktuğu adama karşı.
Dünyanın En Güçlü Adamısın. Gidip tek başına ada basıp orayı halledemiyorsan senden anca iskele babası olur. Zaten öyle de oldu.Ve Luffy yine dayak yiyor orda Wb korktugu degil tayfasını riske atamadı
Gören de Sanji her şeyi yaptı sırasını savdı sanacak.Koca seri sadece Sanji'den, Zoro'dan ibaret değil. Hatırlatmak isterim. Bence bu bölüm gerçekten mükemmel. Neyse tam olarak çıksın. Ballandıra ballandıra öveceğim.
Harbiden benim de aklıma direkt o geldi. Okurken utandım.Luffy'nin yenilişi anons edildikten sonra sanji ve zoro ne tepki verdi merak ediyorum özellikle luffy kesin kazanacak dedikten bi kac dakika sonra bunu duymaları.
Luffy'nin yenilişi anons edildikten sonra sanji ve zoro ne tepki verdi merak ediyorum özellikle luffy kesin kazanacak dedikten bi kac dakika sonra bunu duymaları.
Luffy'nin yenilişi anons edildikten sonra sanji ve zoro ne tepki verdi merak ediyorum özellikle luffy kesin kazanacak dedikten bi kac dakika sonra bunu duymaları.
Tamam da her şeyin sırası var. Sanji'ye sıra geldiğinde, ne olup olmayacağınız göreceğiz. İstediğimiz şeyler anında gelmiyor ne yazık ki... Hem anın zevkini çıkarmaya bakmak lazım.Gören de Sanji her şeyi yaptı sırasını savdı sanacak.
Böyle bir şey bende bekliyorum. Yani artık 1000 bölümü geçtik. Yüzemeyen korsanlar kralı mı olur? Yani yüzemese bile en azından su yüzeyinde kalmalı. Sonra g4 ile yukarı çıkar sanırım.Bu yeni haki ile vücudunu kaplarsa suda batmama ihtimali var.
Temas etmediği için tam engelleyemez gücünü.